[FOTO] VELIKI JUBILEJ RK Koprivnica – Noa svečanom sjednicom proslavio 65. rođendan

Nakon prezentacije i govora dodijeljene su zahvalnice, priznanja i zlatne plakete RK Koprivnica-Noa svim zaslužnima za njihov dugogodišnji doprinos klubu.

Foto: Luka Krušec

Brojni bivši i sadašnji članovi kluba, predstavnici županijske i gradske vlasti te gospodarstvenici u petak su u koprivničkom Domu mladih sudjelovali na svečanoj sjednici povodom 65. rođendana Rukometnog kluba Koprivnica – Noa.

S planovima u protekloj i u novoj godini/sezoni, sve prijatelje rukometa upoznao je predsjednik kluba Alen Lazar, istaknuvši da se klub ne mora brinuti za budućnost jer ga kroz školu rukometa mlade generacije rukometaša drže na životu.

“Mogli bi napraviti jednu zaista impozantnu monografiju o životu muškog rukometnog kluba, koliko je mladih generacija prošlo kroz taj klub koji su kroz svoje odrastanje uz rukomet ostavili veliki trag u klubu, Koprivnici i Podravini. Zahvala svima koji su osnivali klub daleke 1954. godine te svima vama koji ga sad vodite na jedan novi i moderan način primjeren današnjim vremenima. Želim vam od sveg srca da zajedno sa svojim partnerom tvrtkom Hangar 18 rastete i jednog dana narastete i budete uspješni kao naš ženski rukometni klub Podravka”, rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, uz kojeg je na svečanoj sjednici bila i zamjenica Ksenija Ostriž, stoji na službenim gradskim stranicama.

U ime Koprivničko – križevačke županije obratio se zamjenik župana Ratimir Ljubić. Prigodnim riječima obratili su se i predsjednik županijskog Rukometnog saveza Zlatko Blažeković te u ime glavnog sponzora Hangar 18 direktor marketinga Mario Pintar.

Nakon prezentacije i govora dodijeljene su zahvalnice, priznanja i zlatne plakete RK Koprivnica-Noa svim zaslužnima za njihov dugogodišnji doprinos klubu.

Foto: Luka Krušec

JOŠ FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE.

Ne propustite: