[FOTO] VELIKI RASINJSKI FAŠNIK Sve što morate znati o nedjeljnoj povorci i plesu pod maskama

Očekuje se veći broj sudionika, i odraslih i mladih", poručuju iz Rasinjske udruge mladih.

Foto: Facebook RUM

Rasinjska udruga mladih (RUM) i ove godine organizira manifestaciju pod nazivom “6. VELIKI RASINJSKI FAŠNIK”. Održat će se u nedjelju, 3. ožujka.

Bit će organizirana povorka kroz selo uz policijsku pratnju te će stoga biti zatvoren dio javne županijske ceste u Rasinji (Ulica Andrije Palmovića, Ulica J. H. Rasinjanina, Ulica Gornji kraj i Ulica Baruna Inkeya), i to od 14 do 17.30 sati.

Okupljanje maškara je od 13 sati ispred zgrade Općine u Rasinji, a povorka kreće u 14 sati ulicama Andrije Palmovića, J. H. Rasinjanina i Gornji kraj. Povorka se okreće i zatim ide glavnom ulicom kroz cijelo selo ulicama Gornji kraj, J. H. Rasinjanina, Andrije Palmovića i Baruna Inkeya te se okreće kod Bistroa “Brodec”- “Šimunić promet”, a zatim se glavnom ulicom opet vraća na polaznu poziciju ispred zgrade Općine.

“Nakon povorke, kreće ples pod maskama i nagrade te nastavak druženja uz kuhano vino, čaj i krafne u društvenom domu u Rasinji. Očekuje se veći broj sudionika, i odraslih i mladih”, poručuju organizatori.

Foto: Facebook RUM

Ne propustite: