[FOTO] VESELA RADIONICA Mališani iz Bakovčice postaju ‘zvijezde’ HRT-ove emisije ‘Kod nas doma’

Djeca su na radionici, uz pomoć HRT-ove novinarke, izrađivala odjevne predmete za kauboje, Indijance, princeze, šerife, vitezove, vile... Sve što je napravljeno na radionici ostalo je djeci tako da će za maškare imati odjeću koju su sami izradili

Snimanje HRT-ove emisije na radionici u Bakovčici // Foto: PŠ Bakovčica
Snimanje HRT-ove emisije na radionici u Bakovčici // Foto: PŠ Bakovčica

“Kod nas doma” naziv je HRT-ove emisije u kojoj će se moći vidjeti i učenici iz Područne škole Bakovčica.

Novinarka HRT-a Karmela Vukov-Colić dobra je prijateljica ove male škole iz koprivničkog prigradskog naselja pa i ne čudi previše što će se pojaviti u toj sve popularnijoj emisiji.

Na radionici koja je trajala tri sata bilo je živo, veselo, zanimljivo i veoma kreativno, ali i radišno.

Djeca su na radionici, uz pomoć HRT-ove novinarke, izrađivala odjevne predmete za kauboje, Indijance, princeze, šerife, vitezove, vile… Sve što je napravljeno na radionici ostalo je djeci tako da će za maškare imati odjeću koju su sami izradili.

“Sav materijal je osobno Karmela Vukov-Colić donirala djeci, dakle, radionica nas ništa nije koštala. Osim što su djeca izvrsno radila, bili su i glumci. Svaka scena je posebno najavljivana i nije bilo potrebe ništa ponavljati. Gospođa Karmela je pohvalila učenike PŠ Bakovčica, izjavila je da su je oduševili i najavila dolaske na buduće radionice. Osobno kao njihov učitelj izuzetno sam zadovoljan radom učenika, njihovim trudom, zalaganjem i koncentracijom”, rekao je Radovan Knežević.

Cijelu radionicu će gledatelji HRT-a moći pogledati 31. siječnja.

Foto: PŠ Bakovčica

Ne propustite: