[FOTO] VESELI UMIROVLJENICI Dom za starije i nemoćne Koprivnica proslavio 28. rođendan

Tu su proslavu uljepšali mješoviti pjevački zbor umirovljenika grada Koprivnice pod ravnanjem Ane Pleskalt, recitatorska grupa, učenici 3.c razreda Osnovne škole "Antun Nemčić Gostovinski".

Foto: Grad Koprivnica

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica proslavio je 28. rođendan postojanja.

Tu su proslavu uljepšali mješoviti pjevački zbor umirovljenika grada Koprivnice pod ravnanjem Ane Pleskalt, recitatorska grupa, učenici 3.c razreda Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”.

Ravnateljica Doma, Vesna Križan, iskoristila je priliku i prisjetila se početaka rada 1991. godine. Također je zahvalila svim dosadašnjim ravnateljima i okupljenima na proslavi na potpori koju pružaju ovoj ustanovi.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić također je istaknuo zadovoljstvo kvalitetom i uslugama koje Dom pruža svojim korisnicima.

“Mnogi nam zavide u pozitivnom smislu, što imamo ovakav Dom. Ne samo u Hrvatskoj, već i van granica. No, mi znamo da ste to zaslužili svojim predanim radom kroz život i svi radimo na tome da tako i ostane. Mogu vam samo poželjeti puno zdravlja i još bezbroj ovakvih lijepih druženja na koja ćemo se vrlo rado odazvati”, izjavio je gradonačelnik Jakšić.

Uz njega je bila i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Ana Mlinarić, a ispred Koprivničko-križevačke županije, župan Darko Koren.

Foto: Grad Koprivnica

Ne propustite: