[FOTO-VIDEO] DOBIO SPOROVE Poduzetnik Grošić zatvorio ulaz u koprivničku Martinovku – betonskim zidom

Ovo je vjerojatno naš kraj, morat ćemo tražiti drugi poslovni prostor. Nevjerojatno do čega je sve došlo - kazao je jedan od vlasnika proslovnih prostora u Martinovki.

Foto: Zvonimir Markač

Više od tri godine traje sudska trakavica između dijela stanara i vlasnika poslovnih prostora u Martinovki, zgradi u samom centru Koprivnice, i vlasnika zemljišta ispred zgrade, koje je kupio od Grada Koprivnice, poduzetnika Darka Grošića.

Grošić je dobio veliku većinu sudskih sporova, i to pravomoćno, i danas, u petak, radnici su OSB pločama, a poslije i betonskim zidom zatvorili južni ulaz u Martinovku.

Ograđen južni dio Martinovke u centru Koprivnice. Drvene ploče očito će zamijeniti betonski zid… Više o svemu pročitajte klikom na ovaj link: https://bit.ly/2Pw1wt3

Gepostet von Klikaj.hr am Freitag, 26. April 2019

– Ograde nisu vratili koje su trebali, a skinuli su ih. Ovdje ja zatvaram ogradu, na među. Zidovi i vrata su međa. S ove strane više nema ulaza u zgradu – rekao je Grošić.

Pitali smo ga je li postoji više ikakva šansa da pronađe zajednički jezik sa svima s kojima je u sporu i da se pronađe neko rješenje koje će sve zadovoljiti.

– To o njima ovisi, ne o meni. Treba prvo platiti naknadu štete pa onda možemo razgovarati. Tužba je predana, a oni su se upustili u spor. To je to. Njih 18. Dvoje je napravilo najpametniji mogući potez koji su mogli i nagodili su se – rekao je Grošić, koji smatra da svi oni nisu trebali toliko vjerovati savjetima odvjetnice i da će ih to sada skupo stajati.

Ove godine, kaže, bude sigurno izdana građevinska dozvola, a hoće li započeti i sami radovi na izgradnji poslovno-stambene zgrade ovisi o stanarima i vlasnicima poslovnih prostora u Martinovki, odnosno hoće li ponovno ići s tužbama.

Kako bilo, svi u Martinovki koji ondje rade u poslovnim prostorima u velikom su problemu jer im je puno ljudi dolazilo u urede i trgovine od strane Florijanskog trga.

– Ovo je vjerojatno naš kraj, morat ćemo tražiti drugi poslovni prostor. Nevjerojatno do čega je sve došlo – kazao je jedan od vlasnika proslovnih prostora u Martinovki.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: