[FOTO-VIDEO] EMA BRAJDIĆ Miss fotogeničnosti i vrhunska sportašica: Diplomski mi je na prvom mjestu

Postala sam viceprvakinja u bikini fitnessu, a nedavno i Miss fotogeničnosti Hrvatske. Sretnija biti ne mogu, a ni ponosnija na samu sebe. Sve ide po zaslugama očito. Ulažem u sebe najviše što mogu i trud mi se itekako isplatio - ističe Ema Brajdić, studentica novinarstva na Sveučilištu Sjever, koja u rujnu brani završni rad.

Ema Brajdić (u sredini) i kolegice s kojima je sudjelovala na izboru za Miss sporta // Foto: Renato Branđolica
Ema Brajdić (u sredini) i kolegice s kojima je sudjelovala na izboru za Miss sporta // Foto: Renato Branđolica

Ema Brajdić iz Slatine, studentica novinarstva na koprivničkom Sveučilištu Sjever, živi život punim plućima.

– Ova godina najbolja mi je godina dosad. Od prvog natjecanja u bikini fitnessu, snimanja za sportski magazin Max, poziva za sudjelovanjem u izboru za Miss sporta Hrvatske… Što je najljepše od svega, ostvarujem polako i sigurno svoje zacrtane ciljeve i snove. Postala sam viceprvakinja u bikini fitnessu te nedavno postala Miss fotogeničnosti Hrvatske. Sretnija biti ne mogu, a ni ponosnija na samu sebe. Sve ide po zaslugama očito. Ulažem u sebe najviše što mogu i trud mi se itekako isplatio – ističe Ema.

IZABRANA NOVA MISS SPORTA

IZABRANA JE NOVA MISS SPORTA 2017. LEONARDA FARKAŠ OKITILA SE LENTOM NAJLJEPŠE…#missssporta2017 #leonardafarkas #hotelsport

Posted by Sport nedjeljom on Montag, 3. Juli 2017

Još uvijek je puna dojmova s izbora za Miss sporta Hrvatske.

– Nagrade su na izboru bile i više nego savršene. Od sponzorske odjeće, umjetničke slike, lente pa sve do plaćene školarine u iznosu od 45.000 kuna na Visokoj školi ASPIRA u Splitu (Sportski management, op.a.). Još uvijek ne vjerujem iskreno! Prvog rujna imam obranu završnog rada na Sveučilištu Sjever te time završavam svoj preddiplomski studij novinarstva. Plan mi je nakon toga upisati diplomski studij u Varaždinu također na Sveučilištu Sjever, no drugi smjer (Odnosi s javnošću, op.a.) – otkriva ona.

Po završetku fakulteta imala je u planu pronaći posao u struci, no ovu dobivenu školarinu, koja se, kako kaže, “ubacila”, odlučila je kvalitetno i pametno iskoristiti.

– Plan mi je ići na taj drugi diplomski te postati stručna specijalistica sportskog managementa. Očigledno je da je taj diplomski stvoren za mene jer sport obožavam i želim se baviti bilo kojim oblikom sporta dok god mogu. Još ima vremena do toga, no oduvijek sve planiram unaprijed i volim uvijek znati na čemu sam. Veselim se obrani završnog, promociji i onda odlasku u Varaždin. Poslije njega znam da me čeka još dvije godine učenja, ali kada nešto želim to i ostvarim. Sve će mi se to isplatiti jednog dana, znam to – ističe Ema.

Sada još malo uživa u ljetu, ali ubrzo joj počinju pripreme za fitness bikini natjecanje u listopadu.

Svaki dan treniram i pazim na prehranu, a u pripremama ću samo malo povećati cardio jer sam u odličnoj formi cijelo vrijeme pa nema potrebe za nekim većim promjenama. Cilj mi je biti što bolja ovaj put i opet doma ponijeti koju medalju i pehar. Držite mi fige – poručila je Ema.

Ne propustite:

2 Komentari