[FOTO-VIDEO] FEŠTA ZA PAMĆENJE Pogledajte kako je bilo na proslavi trećeg rođendana koprivničkog Maraschina

Pjevalo se i plesalo uz svirku tamburaškog sastava Netopiri i DJ-a Žutog do kasnih noćnih sati.

Treći rođendan koprivničkog caffe bara Maraschino // Foto: Zvonimir Markač

Velikom feštom uz puno gostiju i prijatelja poznati koprivnički caffe bar Maraschino proslavio je svoj treći rođendan.

Pjevalo se i plesalo uz svirku tamburaškog sastava Netopiri i DJ-a Žutog do kasnih noćnih sati.

Bio je to rođendan za pamćenje.

Foto: Zvonimir Markač

3. rođendan caffe bara Maraschino Koprivnica

Gepostet von Klikaj.hr am Freitag, 5. Oktober 2018

_________________________________________________________________________

Ugostiteljska priča poznatog poduzetnika Gorana Milanovića započela je prije 24 godine, i to s caffe barom Best u Reki, koji i dan-danas uspješno radi i okuplja velik broj gostiju svih generacija.

Priča se nastavila otvorenjem caffe bara Kockica u Velikoj Mučnoj u veljači 2014. godine, a do danas je Milanović otvorio još tri kafića. Najprije je u listopadu 2015. godine svojim gostima vrata otvorio caffe bar Maraschino u Koprivnici, potom u svibnju 2016. caffe bar As u Sokolovcu, a na kraju i caffe bar Sax krajem prosinca 2017.

Puno je tu bilo obljetnica i rođendana, a svoj treći, dakle, proslavio je i svima omiljeni Maraschino u koprivničkoj Ulici Ivana Meštrovića.

– Mogu s ponosom reći da smo ispunili svoje obećanje koje smo sami sebi dali 2015. godine. Uz Best i caffe bar Kockicu, bilo mi je u planu otvoriti još dva lokala. No, mi smo na kraju otvorili tri caffe bara (Maraschino, Sax, As) te osigurali još koje radno mjesto. Naša firma ima zaposlenih 19 ljudi, no to nisu samo naši djelatnici, već smo mi svi jedna mala-velika obitelj. Ponosan sam na svoje ljude bez kojih naravno ne bih uspio u svojim planovima – istaknuo je Milanović.

Ne propustite: