[FOTO-VIDEO] NOVA PONUDA U KOPRIVNICI Pogledajte kako izgleda novi hotel Zrinski i pizzeria Grof

Najnoviji je to projekt vlasnika restorana Zrinski, Dejana Zrinskog. Hotel ima osam dvokrevetnih i jednu jednokrevetnu sobu, a tu je i jedan veliki, luksuzni apartman s jacuzzijem, velikim TV-om. Sve sobe opremljene su klimom, TV-om, pristupom internetu i radnim stolovima. Na meniju pizzerije Grof može se pronaći 20-ak različitih vrsta pizza koje priprema jedan od najboljih pizza majstora na ovom području Tihomir Grgetić Grga, a kuharica Dijana Petek zadužena je za ostala jela iz njihove raznolike ponude.

Otvorenje koprivničkog hotela Zrinski i pizzerije Grof // Foto: Zvonimir Markač

Koprivnica je bogatija za još jedan hotel i pizzeriju.

Najnoviji je to projekt vlasnika tvrtke Zrinski, Dejana i Gorana Zrinskog.

Otvoreni su kraj postojećeg restorana u Ulici Novi Brežanec.

Hotel Zrinski ima devet soba, a u prizemlju tog objekta smještena je pizzeria Grof.

Hotel ima osam dvokrevetnih i jednu jednokrevetnu sobu, a tu je i jedan veliki, luksuzni apartman s jacuzzijem, velikim TV-om. Sve sobe opremljene su klimom, TV-om, pristupom internetu i radnim stolovima.

Na meniju pizzerije Grof može se pronaći 20-ak različitih vrsta pizza koje priprema jedan od najboljih pizza majstora na ovom području Tihomir Grgetić Grga, a kuharica Dijana Petek zadužena je za ostala jela iz njihove raznolike ponude.

Jedinstven interijer koji podsjeća na neka starija vremena, a istodobno odiše toplinom i finoćom neće vas ostaviti ravnodušnim. U rustiklano uređenom restoranu prepunom detalja na čije smo postojanje pomalo i zaboravili, uvijek ćete se osjećati dobrodošlo.

Svečanosti otvorenja prisustvovalo je 60-ak uzvanika, među kojima su bili i pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, koja je i prerezala vrpcu, saborski zastupnik Domagoj Ivan Milošević, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i koprivničko-križevački dožupan Darko Sobota.

– Najviše bih se zahvalio radnicima tvrtke Zrinski. Od prvog našeg radnika do zadnjeg. Oni su dionici, duša i srce svega ovoga što danas imamo – istaknuo je vlasnik Dejan Zrinski prigodom otvorenja.

Otvorenje koprivničkog hotela Zrinski i pizzerije Grof 👌🥂🍕

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 21. März 2019

Foto: Zvonimir Markač

Foto: Facebook Pizzeria Grof

_________________________________________________________________________

POVIJEST TVRTKE ZRINSKI

8. travnja 1971. osnovana je firma kao Obrt ZRINSKI sa sjedištem u Ludbregu, tadašnji vlasnik bio je Franjo Zrinski. U taj obrt doslovce se krenulo tako da je firma posjedovala tačke i lopatu, čak je i miješalica bila posuđena, prisjećaju se te činjenice i sadašnji vlasnici.

Godinu dana kasnije obrt kupuje prvu miješalicu i tako malo po malo nastaje firma koja je imala zapaženi uspjeh. Obrt je svojevremeno ostvario i suradnju s poduzećem Podravka, za Podravkinu stambenu zadrugu obrt je izgradio pedesetak kuća, obrt Zrinski izgradio je i prvu kuću na Lenišću vlasnika Vlade Manjića. Od značajnijih projekata na području Koprivnice, a na kojima je radio obrt je i farma krava Panić.

Kroz zimski period aktivnosti obrta selile su se na more, od nekih radova na Jadranu valja izdvojiti ugovor sa Zadarskom biskupijom, točnije obrt je radio na adaptaciji i izgradnji novih crkvenih objekata, najveći projekt bio je obnavljanje biogradske crkve.

1985. godine otvoren je ugostiteljski objekt u Koprivnici upravo na adresiu Novom Brežancu.

1998. godine otvara se i sala za vjenčanja i tako se obrt sve više orijentira na ugostiteljstvo koje malo po malo postaje primarna djelatnost s kojom se Obrt Zrinski bavi te iz obrta nastaje firma Ugostiteljstvo Zrinski d.o.o., otvara se restoran, pokreće se catering usluga, Zrinski se ubrzo specijalizirao i za gablece po kojima je itekako prepoznatljiv u Koprivnici, ali i šire, ostvaruje suradnju te radi prehranu za Nogometni klub Slaven Belupo i dan danas surađuje s koprivničkim poduzećima poput Hartmanna, Igme, Carslberg pivovare, ali i s nizom drugih, manjih poduzeća.

Nakon otvaranja restorana, otvorena je i pekara Zrinski koja se na tržištu pozicionirala kao mala srednja pekara koja također nudi i dostavu svojih proizvoda i u domove sugrađana, ali osim u koprivničkog kraja pokriva i ludbreški kraj, gdje je itekako poznat i prihvaćen Podravski kruh, kukuruzni kruh…

Proizvodi pekare Zrinski nalaze se i u koprivničkim osnovnim školama, a može se kupiti i na policama trgovina ROBIN.

Danas firmu vode Goran i Dejan Zrinski koji već duže vrijeme razvijaju u svojim poslovnim planovima ideju hotela i tako je došlo i do predstavljanja hotela Zrinski i pizzerije Grof.

Ne propustite: