[FOTO-VIDEO] OBITELJ NOVAK UŽIVO IZ BARCELONE ‘Grad je predivan, stadion čudesan, a Messi je nogometni Bog’

Poznati koprivnički sudac Nikola Novak sa suprugom Brankicom i svoje dvije kćerkice Nikom i Frankom ovih je dana boravio u španjolskoj Barceloni.

Obitelj Novak na putovanju u Barceloni // Foto: Privatna arhiva

Poznati koprivnički sudac Nikola Novak sa suprugom Brankicom i svoje dvije kćerkice Nikom i Frankom ovih je dana boravio u španjolskoj Barceloni.

Kao veliki nogometni zaljubljenik, nije mogao propustiti otići na legendarni Camp Nou i utakmicu Barcelone. Sa svojom obitelji uživo je gledao 5:2 pobjedu Messija, Suareza i društva protiv Mallorce.

– Utakmica je bila pravo čudo. Messi je Bog za sve njih. Na tribini smo osjetili da u Barceloni jako poštuju Hrvate, ponajprije zbog Ivana Rakitića. Stadion je zasita predivan, ali je publika, kako se kaže, kazališna. Na Poljudu je pono, puno jače navijanje – otkrio nam je Nikola.

Kaže kako je ulaznica za utakmicu, i to jeftinija, iznosila 59 eura (oko 440 kuna), dok onih najjeftinijih od 19 eura nije uopće bilo.

Tekmu Barcelone na Nou Campu koprivnička obitelj Novak imala je prilike uživo gledati… ⚽️⚽️⚽️

Gepostet von Klikaj.hr am Sonntag, 8. Dezember 2019

O gradu Barceloni Novakovi imaju samo riječi hvale.

– Grad je zaista predivan, pun parkova, muzeja i suvenirnica, i nije uopće skup. Evo, primjerice, pivo u kafiću jeftinije je nego u većini kafića u Hrvatskoj, stoji dva eura. Ono što je posebno je klima. Iako je prosinca, mi smo bili u kratkim rukavima jer je vani 17-18 Celzijevih stupnjeva – rekao nam je Nikola.

Inače, obitelj Novak bila je smještena u apartmanu u centru grada i plaćali su ga 90 eura po noći, a povratna avionska karta Budimpešta – Barcelona koštala ih je 50 eura.

Foto: Privatna arhiva

Ne propustite: