[FOTO-VIDEO] ODLAZI IZ CVETKOVCA Edi Kovačić: Bilo mi je prekrasno, ali vrijeme je za promjene

U Cvetkovcu je osvojio dva naslova prvaka, u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj i u Četvrtoj HNL Koprivnica - Bjelovar - Virovitica.

Foto: Zvonimir Markač

Zige, zage, zige, zage, eee, zige, zage, zige, zage, eee, zige, zage, zige, zage, eee, zige, ee, zage, eee, zige, zage, zige, zage, eee, hasta la vista, ole, hasta la vista, ole, iznad svih – Tehničaaar.

Pjesma je to koja se ori svlačionicom i terenom kada Cvetkovčani pobijede svoje protivnike.

Iznad svih – Tehničar!!! 🏆🏆🏆🏆🏆

Gepostet von NK Tehničar Cvetkovec am Samstag, 9. Juni 2018

Kolovođa je uvijek bio golman Edi Kovačić, 23-godišnjak. Zašto bio? Zato što Edi odlazi iz Tehničara i karijeru će nastaviti u svom Ludbregu, u četvrtoligašu Ludbregu.

U Cvetkovcu je osvojio dva naslova prvaka, u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj i u Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica.

– U Tehničaru sam proveo tri prekrasne godine. Svi zajedno živjeli smo jedan za drugog i postali smo kao druga obitelj, kako to voli reći sad već moj bivši trener Roman Sović. Zahvalan sam gospodinu Joži Mađariću na svemu što nam je omogućio jer nam ništa nije nedostajalo. Nadam se da će dečki do kraja sve profesionalno odraditi i uzeti naslov prvaka jer to zaslužuju. Daleko su najkvalitetnija momčad u ligi i igraju najljepši nogomet. Želim im svu sreću i u Županijskom kupu jer nas je dvije godine pratila velika nesreća – istaknuo je Edi.

Otkrio je i zbog čega napušta Tehničar, kao i zašto je odabrao Podravinu, nakon prvog dijela prvenstva desetoplasiranu momčad Četvrte HNL Čakovec – Varaždin.

– U dogovoru sa šefom Mađarićem odlučio sam da je vrijeme za promjenu sredine. Zahvalio sam mu na svemu i okrenuo novi list. Imao sam neke ponude za Austriju, ali odlučio sam se za svoj matični klub. Na meni sada ostaje da se prilagodim dečkima i izborim jedinicu. Cilj nam je biti među prvih pet na ljestvici i ući u treću HNL Sjever – rekao je ovaj 23-godišnjak.

Svoj nogometni put započeo je u Podravini iz Ludbrega i u tom je klubu upisao prve seniorske minute. Nakon toga odlazi na šest mjeseci u Varaždin, a potom i u drugoligaša Sesvete na preporuku svog velikog prijatelja Krune Lovreka gdje je prošao pripreme. Njegova sljedeća destinacija bila je slovenski trećeligaš Nafta iz Lendave čiji dres nosi godinu dana.

– U Sloveniji sam proveo lijepe dane i dan-danas mi je žao da nisam tamo dulje ostao, ali što je tu je. Iz tog vremena posebno pamtim utakmicu protiv Mure pred nekoliko tisuća gledatelja. Bilo je to nezaboravno i neopisivo iskustvo. To je u Sloveniji vječiti derbi kao što je kod nas utakmica između Hajduka i Dinama – ispričao nam je Edi za kraj.

Edi Kovačić, talentirani je vratar Tehničara iz Cvetkovca // Foto: Vedran Tkalec (Glas Podravine)

Ne propustite:

1 komentar