[FOTO-VIDEO] PAN ZIMSKA LIGA CB Still MNK 75 Kotoriba osvojio koprivnički turnir

Pobjedniku je pripala i velika novčana nagrada u iznosu od 40.000 kuna. Drugo mjesto, pak, Cvjetnom Poliklinici Milojević donosi 20.000 kuna.

Igrači Caffe bara Still MNK 75 Kotoriba // Foto: Grad Koprivnica

Završila je popularna malonogometna Pan Zimska liga. U velikom finalu pred ispunjenom koprivničkom srednjoškolskom dvoranom Caffe bar Still MNK 75 Kotoriba pobijedio je ekipu Cvjetno Poliklinika Milojević, sastavljenu od igrača Futsal Dinama. Rezultat je bio 3:2 (1:0).

Caffe bar Still MNK 75 Kotoriba na odmor je otišao s minimalnim vodstvom. Strijelac je bio Golenja nakon kontre iz voleja. Isti je igrač u drugom dijelu povisio na 2:0, a nadu Cvjetnom vratio je Penava.

No, na dva razlike četiri minute do kraja ponovno vraća Krušelj. Pred sam finiš utakmice smanjuje Matošević, ali se rezultat više nije mijenjao. Nije bilo vremena.

Veliko slavlje ekipe sastavljene od Međimuraca i Podravaca. Nije mala stvar dobiti profesionalne haklere iz Zagreba.

Igrači Caffe bara Still MNK 75 Kotoriba // Foto: Hrvoje Pintar

Gepostet von Klikaj.hr am Sonntag, 13. Januar 2019

Pobjedniku je pripala i velika novčana nagrada u iznosu od 40.000 kuna. Drugo mjesto, pak, donosi 20.000 kuna.

U utakmici za treće mjesto Aso Ponos iz Krapine pobijedio je ekipu Ritz Cluba rezultatom 5:3. Zagorcima je pripala nagrada u iznosu od 10.000 kuna, dok Ritzu ide upola manje.

Najbolji strijelac je Nikola Golenja, najboljim golmanom proglašen je Ernest Malić iz Aso Ponosa, a najbolji igrač turnira je Vedran Matošević iz Cvjetnog.

Sve rezultate ovogodišnje Pan Zimske lige možete pogledati OVDJE.

Foto: Hrvoje Pintar

Ne propustite: