[FOTO-VIDEO] PLENKOVIĆ U KOPRIVNICI Evo kakve je poruke poslao Podravcima i što ga se najviše dojmilo na Renesansnom festivalu

Premijer Plenković bio je na sastanku u Podravki, Koprivničko-križevačkoj županiji, u sjedištu županijskog HDZ-a, a svoj posjet je završio na Renesansnom festivalu...

Premijer Andrej Plenković (HDZ) posjet Koprivnici završio je na Renesansnom festivalu // Foto: Zvonimir Markač

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković zavšio je svoj radni posjet Koprivnici i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nakon sastanka u Podravki, Plenković je sa suradnicima bio na susretu sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom i zamjenicima župana Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem te gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem sa suradnicima, a na sastanku su nazočili i saborski zastupnici iz Koprivničko-križevačke županije.

Kao predsjednik HDZ-a kratko se družio i s članovima i članicama Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Foto: Mirko Hanžeković

Predsjednik Vlade i HDZ-a boravak u Koprivnici završio je obilaskom završnih priprema Top manifestacije Hrvatske, 14. Renesansnog festivala, na koprivničkim bedemima gdje je davao i izjave novinarima.

Među ostalim, rekao je da će nadležno ministarstvo i Hrvatske ceste učiniti sve da se projekt brze ceste od Križevaca do Koprivnice realizira.

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 22. August 2019

U pratnji Plenkovića, među ostalim, bila je ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar turizma Gari Cappelli te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

Od svega što je vidio na Renesansnom festivalu Plenkovića je najviše zaintrigirala ovogodišnja glavna tema – tortura.

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 22. August 2019

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite:

1 komentar