[FOTO-VIDEO] PLENKOVIĆ U KOPRIVNICI Premijer radni posjet započeo u Podravki

U pratnji Plenkovića, među ostalim, su ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar turizma Gari Cappelli te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

Premijer Plenković boravak u Koprivnici započeo je sastankom u Podravki // Foto: Zvonimir Markač

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković stigao je u radni posjet Koprivnici.

Tijekom boravka u podravskoj metropoli Plenković se najprije u Podravki sastao s predstavnicima uprave na čelu s predsjednikom Marinom Pucarom.

Premijer Andrej Plenković stigao je u radni posjet Koprivnici. Prva stanica: Podravka

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 22. August 2019

Potom slijedi susret sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom i zamjenicima župana Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem te gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem sa suradnicima, a na sastanku će nazočiti i saborski zastupnici iz Koprivničko-križevačke županije.

Kao predsjednik HDZ-a kratko bi se trebao družiti i s članovima i članicama Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednik Vlade i HDZ-a boravak u Koprivnici završit će obilaskom završnih priprema Top manifestacije Hrvatske, 14. Renesansnog festivala, na koprivničkim bedemima gdje će davati i izjave novinarima.

U pratnji Plenkovića, među ostalim, ministrica je poljoprivrede Marija Vučković, ministar turizma Gari Cappelli te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: