[FOTO-VIDEO] POČELI S PRIPREMAMA Evo tko je sve stigao u Tehniku Koprivnicu, a tko je napustio klub

Tehnika Koprivnica trenutačno se nalazi na 12. mjestu prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova, a na proljeće će u četvrtfinalu Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u dvije utakmice igrati protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Nogometaši Tehnike Koprivnice na prozivci trenera Čikovića // Foto: Zvonimir markač

Nogometaši Tehnike Koprivnice pod vodstvom trenera Tome Čikovića u subotu navečer pod reflektorima terena s umjetnom travom krenuli su s pripremama za drugi dio sezone u Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica.

Podsjetimo, Tehnika Koprivnica trenutačno se nalazi na 12. mjestu prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova, a na proljeće će u četvrtfinalu Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u dvije utakmice igrati protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Prometno je bilo ove zime u njihovoj svlačionici.

U klub su stigli Filip Busija (Vrbovec), Marko Radotović (Austrija), vratar Vedran Vrhovec (Graničar Đurđevac), dvojica Izraelaca – Rany Hamzey i Rani Mandow, te Alen Furjan (Rudar Glogovac) i Mateo Kuzminski (Mladost Koprivnički Bregi).

S druge strane, Tehniku Koprivnicu su napustili Marko Švagelj (Drava Novigrad Podravski), Slaven Jarnec (Podravac Virje), Domagoj Hlevnjak (Močile), Roberto Jandrašec (Radnik Križevci), Tomislav Vrbančić (Tomislav Sveti Ivan Žabno) i Matija Ritoša, koji je prestao igrati.

– Cilj nam je u nastavku prvenstva biti u sredini ljestvice i ući u finale Županijskog kupa – istaknuo je predsjednik Igor Bajalica.

Foto: Zvonimir Markač

Nogometaši Tehnike Koprivnice pod vodstvom trenera Tome Čikovića krenuli su s pripremama za drugi dio sezone u Četvrtoj HNL KC – BJ – VT ⚽️⚽️⚽️

Gepostet von Klikaj.hr am Samstag, 25. Januar 2020

Ne propustite: