Subota, 1. travnja 2023.

FOTO-VIDEO Poznati su detalji velikog požara klijeti na Starom bregu u Cvetkovcu

Vatrogasci iz Rasinje dojavu o požaru u vinogradarskom dijelu dobili su oko 5.50 sati. Na intervenciju izlaze s tri vatrogasna vozila i sedam operativnih vatrogasaca

Preporučujemo

Na cvetkovečkom Starom Bregu rano jutros izbio je požar na klijeti. Sve je izgorjelo.

Vatrogasci iz Rasinje dojavu o požaru u vinogradarskom dijelu dobili su oko 5.50 sati. Na intervenciju izlaze s tri vatrogasna vozila i sedam operativnih vatrogasaca, otkrio je Davor Tetec iz rasinjskog DVD-a.

Ubrzo su im se, doznajemo, priključili i profesionalni vatrogasci iz Koprivnice, ali osim što su svi zajedno ugasili vatru ništa se nije moglo spasiti pa je nastala materijalna šteta vlasniku iz Cvetkovca. Srećom, u ovom požaru nitko nije stradao.

Video gašenja požara možete pogledati OVDJE.

O samom događaju više detalja doznali smo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

“Danas u jutarnjim satima u Cvetkovcu, na predjelu Stari breg, izbio je požar na vikend objektu. Do požara je došlo uslijed prijenosa topline sa zidane dimovode cijevi na gorive materijale uz dimnjak te se požar proširio na drvenu konstrukciju i namještaj.

U požaru je objekt u potpunosti izgorio. Požar su lokalizirali pripadnici DVD-a Rasinja. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 8000 kuna. Policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, odgovorila je na naš upit Ivana Šeničnjak iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Foto: Čitatelj i Davor Tetec (DVD Rasinja)

Unutrašnjost objekta u potpunosti je izgorjela Unutrašnjost objekta u potpunosti je izgorjela Vatrogasci gase požar klijeti

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti