[FOTO-VIDEO] SPEKTAKL U KRIŽEVCIMA Replay i Cvjetno Poliklinika Milojević u borbi za 50.000 kuna! Tomislav Radnik i Bratstvo u finalu turnira županijskih klubova

Subotnji završni program započinje u 18 sati utakmicom za 3. mjesto turnira županijskih klubova između Lonje i Tehnike, slijedi finale Tomislav Radnik-Bratstvo, utakmica za 3. mjesto glavnog turnira Pulse-Renzo i, naposljetku, veliko finale REPLAY-CVJETNO za pobjednika jubilarnog 20. turnira.

Detalj s utakmice // Foto: Prigorski.hr

Četvrtfinale je imalo svojih čari, a polufinale križevačkog malonogometnog turnira nas je potpuno očaralo. Kakve borbe na oba turnira. Najjači i najbolji u finalu. Cvjetno je relativno lakše došlo do završnice, Replay još jednom slavi svog vratara Končevskog. Bratstvo je već ponovilo prošlogodišnji uspjeh na “Robinovom” turniru, a danas u 18.45 ogledat će se s Budjinim dečkima iz Tomislava-Radnika.

POLUFINALNE UTAKMICE TURNIRA KRIŽEVCI ROBIN TRGOVINE-OŽUJSKO

LONJA LONJICA-BRATSTVO KUNOVEC 2:4 (1:1)

Kunovčani su lani izgubili u finalu od Prigorja iz Žerjavinca. Ove godine su opet dogurali do kraja. Poveli su preko Marka Jurčića. Izjednačio je majstorskom varkom vratara Cingulina, Matija Delija. Ivan Hajdić topovskim udarcem dovodi Bratstvo do prednosti, a Jurčić povisuje na 1:3 u 29. minuti.

Starčević u istoj minuti smanjuje zaostatak Lonje na 2:3, ali u 30. Jurčić hat trickom postavlja konačan rezultat, 2:4. U 25. minuti crveni karton sudac Havajić pokazao je Krešimiru Forgaču zbog nesportske reakcije nakon što prethodno nije dosuđen prekršaj na njemu.

POLUFINALE Robin turnir županijskih klubova u Križevcima: Bratstvo – Lonja 4:2

Gepostet von prigorski.hr am Freitag, 4. Januar 2019

LONJA: Mandić, Vidović, Salopek, Ivoš, Simonović, Šumić, M. Forgač, Starčević, K. Forgač, Baček, Delija. PREDSTAVNIK: Kristijan Melina. TRENER: Igor Maksimović.

BRATSTVO: Cingulin, Ivanušić, Bartolić, Hajdić, Jurčić, Bačani, Petran, Slijepčević, Dominović. TRENER: Željko Jug.
Sudili su Havaijć i Sirovec. Igrač utakmice: Marko Jurčić.

TEHNIKA KOPRIVNICA-TOMISLAV RADNIK SVETI IVAN ŽABNO 1:3 (0:1)

Žabnjani su izvrsnom igrom izborili finale. Bili su puno bolji u srazu s Tehnikom. Zabijali su, pogađali puno puta vratnicu, igrali i zaslužili pljesak gledateljstva. Vršak je u desetoj minuti uzdrmao gredu, a Markešić je u 17. načeo mrežu Koprivničanaca. Još je dvaput vratnica spašavala Tehniku. Papa i Markešić pogodili su ju u istom napadu. Odlična akcija za 0:2 koju je pokrenuo i završio Papa.

Rekli bismo, od Pape do Pape. Ponovno je Drago bio udarna igla Tomislava. U 24. Mateo Mesar povisuje na 0:3, a dvije minute prije kraja Denis Maurović je samo ublažio poraz Tehnike od puno boljih i uigranijih tehničara iz Svetog Ivana Žabna.

POLUFINALE Robin turnir županijskih klubova u Križevcima: Tomislav-Radnik – Tehnika 3:1

Gepostet von prigorski.hr am Freitag, 4. Januar 2019

TEHNIKA: Kirin, Ernečić, Dodlek, Balija, Harambaša, Gašparić, Maurović, Hlevnjak, Đuraj. PREDSTAVNIK: Valentin Knapić.

TOMISLAV RADNIK: Kump, M. Mesar, Vršak, Sičaja, Benjak, Ledinski, Markešić, Šantek, Kusobrak, Papa, Dubravec. TRENER: Siniša Budja. Sudili su Ivan Iveljić i Bruno Ritoša. Igrač utakmice: Drago Papa.

POLUFINALNE UTAKMICE TURNIRA KRIŽEVCI OŽUJSKO-KTC

PULSE NIGHT CLUB STOCK – CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ 0:3 (0:2)

Obostrano oprezno i strpljivo u prvom dijelu utakmice. Pulse je bio iznimno usredotočen, kao i u prethodnom susretu s Dobermannom. Čekao se “pogrešan korak”, krivo dodavanje i potez za notes. Uslijedio je 16. minuti. Mala neopreznost bila je dostatna za vodstvo Cvjetnog preko Mihovila Prgometa. U 20. minuti Ivan Majić zabija za 0:2 i Pulse malo-pomalo ostaje bez “pulsa”. Velika nervoza u drugom poluvremenu.

“Elektricitetu” je pridonio težak prekršaj na Nikici Maloči. Svi su skočili s klupe. Bilo je i nepotrebnog naguravanja igrača, pa i trenera Jurče sa službenim osobama. Završio je u publici. Rat živaca na parketu i oko njega. Pulse je “stisnuo”, ali Cvjetno umješno brani stečenu prednost. U 38. minuti “pocrvenio” je Grcić. Pulse nije iskoristio igrača više, a Prgomet im je zadao konačni udarac za 0:3.

POLUFINALE Ožujsko – KTC turnir u Križevcima: Cvjetno Poliklinika Milojevic – Pulse night club stock: 3:0

Gepostet von prigorski.hr am Freitag, 4. Januar 2019

PULSE NIGHT CLUB STOCK: Pavlić, Pagadur, Bakran, Mikulinec, Maloča, Stojić, Skorin, Klarić, K. Postružin, V. Postružin, Vojnović, Alghoul. PREDSTAVNIK: Marin Jurča. TRENER: Ivan Jurča.

CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ: Škorić, Maloševac, Grcić, Majić, Kanjuh, Đulvat, Mužar, Prgomet, Penava, Lovrić. TRENER: Juraj Fabijanić.
Sudili su: Havajić i Šimčić. Igrač utakmice: Mihovil Prgomet.

RENZO#99-REPLAY 5:7 (penali) (3:3, 2:2)

Renzo Renata Novosela i Replay Zdenka Međimorca odigrali su najuzbudljiviju utakmicu turnira. Početak je naslućivao laku pobjedu Replaya. U 3. minuti poveli su preko Matije Vojska, ali je Vinko Pušić već u sedmoj izjednačio. U desetoj je sjevnula munjevita kontra Replay koju je završio Filip Bojić za 1:2. U 18. rezultatsku ravnotežu uspostavlja Josip Kozić, 2:2. Prvi čin malongometne drame u drugom poluvremenu.

Ante Pavličević projektilom u rašlje dovodi Renzo u vodstvo u 23. minuti, a u 25. Bojić izjednačuje na 3:3. Jelić Balta u 26. uzdrmao je gredu. Renzo plete mrežu oko Replayevog gola, ali Končevski je nesavladiv. Njegov kolega Vrbančić imao je nešto manje posla, ali daleko od toga da je bio nezaposlen. Istakao se i on u nekoliko navrata. U 34. prekršaj na Ivanu Borni Jeliću Balti na rubu šesterca dosuđuje Šimčić.

Niti minutu kasnije Bastašić je srušen unutar kaznenog prostora. Ritoša bez dvoumljenja pokazuje na penal. Bastašić je preuzeo odgovornost, premda znate nepisano pravilo da baš nije najbolje kada kazneni udarac izvodi igrač na kojem je on napravljen. Bastašić puca, Končevski brani.

Končevski je čuda obranio u drugom poluvremenu i najazaslužniji je što Replay “izvukao” penale. Opet je bio u prvom planu, opet je bio Replayev junak. Obranio je Pušiću i Kneževiću, a Vrbančić je “skinuo” šesterac Marotu. Iz penala su uspješni bili K. Jambrušić i Jelić Balta za Renzo, a Kovačec, Vojsk, Cvilko i Bojić za Replay.

POLUFINALE Ožujsko – KTC turnir u Križevcima: Renzo 99-Replay 3:3, prolaz Replaya nakon penala

Gepostet von prigorski.hr am Freitag, 4. Januar 2019

RENZO#99: Vrbančić, Jelić Balta, Pavličević, Kozić, Kolar, Pušić, K. Jambrušić, Bastašić, D. Jambrušić, Knežević. PREDSTAVNIK: Renato Novosel. TRENER: Edi Kovačić.

REPLAY: Končevski, Tihelka, Gorše, Cvilko, Hercigonja, Gusković, Marot, Ezgeta, Kovačec, Smok, Bojić, Vojsk. TRENER: Zdenko Međimorec. Igrač utakmice. Danijel Končevski. Sudili su Šimčić i Ritoša.

Subotnji završni program započinje u 18 sati utakmicom za 3. mjesto turnira županijskih klubova između Lonje i Tehnike, slijedi finale Tomislav Radnik-Bratstvo, utakmica za 3. mjesto glavnog turnira Pulse-Renzo i, naposljetku, veliko finale REPLAY-CVJETNO za pobjednika jubilarnog 20. turnira. I nagradu od 50.000 kuna.

Izvor: Prigorski.hr

Ne propustite: