[FOTO-VIDEO] ZORAN MILANOVIĆ U KOPRIVNICI ‘Mene nećete vidjeti da se družim s propalicama i s ljudima koji imaju problema sa zakonom’

Sa svojim simpatizerima na predizbornom skupu družio se u prepunom Domu mladih.

Zoran Milanović, predsjednički kandidat, u koprivničkom Domu mladih // Foto: Zvonimir Markač

Prvog dana službene kampanje za predsjedničke izbore u Koprivnicu je došao SDP-ov Zoran Milanović.

Sa svojim simpatizerima na predizbornom skupu družio se u prepunom Domu mladih.

Dočekao ga je gradonačelnik Mišel Jakšić, a u publici je bilo puno poznatih lica, od zamjenica gradonačelnika Melite Samoborec i Ksenije Ostriž, preko Mladena Kešera, predsjednika županijskog SDP-a, i predsjednika Gradskog vijeća Koprivnice Ivana Pala do Orsata Miljenića, ministra pravosuđa u njegovoj Vladi i aktualnog saborskog zastupnika SDP-a, te glasnogovornika njegove Vlade Nikole Jelića, koji mu vode kampanju.

U svom govoru, koji je trajao 40-ak minuta više puta, prekidan je gromoglasnim pljeskom. Među ostalim, rekao je da ga ne zanimaju ‘mutni ljudi’, kriminal i korupcija.

– Hrvatska mora birati društvo, a to se vrednuje po tome kakvo društvo biraju njezini čelnici koji su demokratski izabrani. Ako oni imaju potrebu stalno se slikati i družiti s propalicama ili ljudima koji imaju problema sa zakonom, onda to nije dobro i od mene to nećete vidjeti – rekao je Milanović, naglasivši da će se kao predsjednik zalagati i za prava žena, za bolje školstvo, da će vratiti dostojanstvo poziciji predsjednika i da će uvijek imati svoj stav, biti pošten, te da će se boriti da ljudi žive od svog rada, od plaće.

Zaključio ga je riječima: ‘Živjela Hrvatska, živjela Podravina! Jaki smo i ne predajemo se. Do pobjede, živjeli’ i za govornicu pozvao svoju suprugu Sanju za koju je rekao da ga trpi svo ovo vrijeme i da ako je ona sve preživjela, ima nada za sve nas.

Uvodni dio Milanovićeva govora pogledajte u našem videu…

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na predizbornom skupu u Koprivnici

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 5. Dezember 2019

… a kompletan govor na normalnom skupu, kako ga je Milanović nazvao, možete vidjeti u nastavku…

Uživo mi se pridružite na normalnom skupu iz Koprivnice!

Gepostet von Zoran Milanović am Donnerstag, 5. Dezember 2019

Foto: Zvonimir Markač

Ne propustite: