[FOTO] VRIJEME JE ZA ‘SELFIE’ Đurđevačke deve u ugodnom društvu

Pjevačica je ostala oduševljena životinjama i njihovoj privrženosti ljudima, ali i kreativnoj ideji dovođenja deva u Đurđevac koja je gradu osigurala veću vidljivost i promociju.

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara s đurđevačkom devom // Foto: Grad Đurđevac

Hrvatska Sahara i životinjska ekipa i za vrijeme Picokijade okupljaju i privlače brojne obožavatelje, a jedan od njih je i Andrea Šušnjara, popularna pjevačica grupe Magazin.

Nakon uspješno odrađenog koncerta i kumstva na manifestaciji Diganke, zlevanke i prkači pjevačica je izrazila želju da posjeti najpoznatije stanovnike Đurđevca, a to su naravno, deve koje su mnoge simpatije i medijsku pozornost osvojile već samim svojim dolaskom.

Deve i ostala životinjska ekipa dobro podnose vrućinu, te kao ostali stanovnici koji sudjeluju u ostvarenju ovogodišnje Picokijade i one uspješno odrađuju svoj dio posla, a to je maženje i fotkanje s posjetiteljima.

Tako se Andrea u pratnji svog domaćina gradonačelnika Hrvoja Jančija Starogradskom ulicom, gdje je pogledala Đurđevački sajam rukotvorina, uputila prema utvrdi Stari grad i Hrvatskoj Sahari.

Pjevačica je ostala oduševljena životinjama i njihovoj privrženosti ljudima, ali i kreativnoj ideji dovođenja deva u Đurđevac koja je gradu osigurala veću vidljivost i promociju, stoji na internetskim stranicama Grada Đurđevca.

Foto: Grad Đurđevac

Ne propustite: