[FOTO] ŽUPANIJSKI KUP Imbriovčani rasturili Molvarce, Ferdinandovac slavio u Đelekovcu

Utakmica u Imbriovcu na trenutke je bila dosta nervozna, te smo mogli vidjeti i grublje startove, a u jednom takvom je Oršić ozlijedio Vindića koji je morao napustiti igru.

Slavlje nogometaša Borca // Foto: Mario Perlok
Slavlje nogometaša Borca // Foto: Mario Perlok

Samo tri dana nakon prvenstvenog sraza, u Imbriovcu su se susreli Borac i molvarska Mladost, ovoga puta u osmini finala Županijskoga kupa.

Bila je to čvrsta i borbena utakmica u kojoj su Imbriovčani na kraju slavili s 6:1. Domaće je u vodstvo doveo Šegović u 19.minuti susreta da bi samo tri minute kasnije Međurečan povećao vodstvo. Nadu gostiju probudio je Szabo u 33.minuti smanjivši na 2:1.

U drugome dijelu domaći su opet s dva bljeska Molvarcima uvalili po dva pogotka u nekoliko minuta razmaka. Prvo su Oršić i Pjetri u 63. i 64.minuti povećali prednost na 4:1, da bi Bači u 71. i 74.minuti dvama pogotcima postavio konačnih 6:1.

U Đelekovcu smo također vidjeli tvrdu utakmicu koju je odlučio jedan pogodak. Slično kao i u prvome prvenstvenom kolu, gosti su s minimalnih 0:1 zasluženo slavili i prošli dalje. Pogodak odluke postigao je Josip Fuček u 12.minuti susreta.

Imali su i jedni i drugi još nekoliko prilika za postizanje pogotka no nedostajalo je koncentracije u završnici.

1/8 finala županijskoga kupa:

Osvit – Ferdinandovac  0:1 ( Fuček 12′ )

Borac – Mladost Molve  6:1 ( Šegović 19′ Međurečan 22′ Oršić 63′ Pjetri 64′ Bači 71′ 74′ / Szabo 33′ )

OSVIT – FERDINANDOVAC Foto: Mario Perlok

BORAC – MLADOST Foto: Mario Perlok

Ne propustite: