FOTOGRAFSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU Održana dodjela medalja i priznanja za najuspješnije

"Od Grada Koprivnice i dalje možete očekivati potpunu podršku u svim segmentima kako bi ovaj projekt rastao iz godine u godinu te poticao djecu da se bave fotografijom. Volim reći, a i ponosim se time, da nas u gradu Koprivnici različitosti spajaju, a ne razdvajaju", poručila je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Foto: Grad Koprivnica

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice danas, u srijedu, u prostorima Zajednice tehničke kulture Koprivnice održana je svečanost dodjele medalja i priznanja najuspješnijima povodom 8. državnog fotografskog natjecanja za djecu s teškoćama u razvoju.

“Radi se o jedinom natjecanju ovakve vrste u Republici Hrvatskoj, a sudjelovala su djeca iz Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije. Zahvaljujem se mnogobrojnim sponzorima i partnerima koji su prepoznali vrijednost sudjelovanja u ovakvom projektu“, rekao je predsjednik Foto kino kluba Podravina Krešimir Juratović.

Podršku ovom projektu svojim dolaskom dala je i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

“Od Grada Koprivnice i dalje možete očekivati potpunu podršku u svim segmentima kako bi ovaj projekt rastao iz godine u godinu te poticao djecu da se bave fotografijom. Volim reći, a i ponosim se time, da nas u gradu Koprivnici različitosti spajaju, a ne razdvajaju”, poručila je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Ne propustite: