FOX BOX Dizajn koji će Vam staviti osmijeh na lice!

Njihova specijalnost su usluge grafičkog dizajna poput kreiranja novih brandova, redizajn postojećih, dizajn vizualnog identiteta, dizajn ambalaže, print dizajn te digitalni dizajn.

Fox Box je kreativan studio za grafički dizajn nastao u naletu pozitivne energije dvoje simpatičnih i mladih dizajnera.

Upravo je grafički dizajn taj koji stvara prepoznatljivi brand i najbolji je način da se istaknete iz konkurencije s modernim grafičkim rješenjima koja prate najnovije trendove u dizajnu.

Njihova specijalnost su usluge grafičkog dizajna poput kreiranja novih brandova, redizajn postojećih, dizajn vizualnog identiteta, dizajn ambalaže, print dizajn te digitalni dizajn.

Nude Vam izradu jedinstvenog dizajna kroz ideju i vizualizaciju po Vašem izboru. Svakom klijentu pristupaju individualno što omogućava veću fleksibilnost, pažnju, kreativnost i njihovu predanost.

Dizajn je umjetnost i znanost, oblikuje naše domove i naša radna mjesta, svuda je oko nas, ma gdje mi bili. Inspirirani filmovima, glazbom, pop i retro artom te raznim vintage utjecajima, krenuli su u proizvodnju postera, majica i ostalih artikala raznolikog dizajna.

Želite li i Vi svoj komadić pozitive ili smijeha?

U Fox Boxu možete odabrati model, veličinu majice ili dizajn plakata i format koji želite.

FOX BOX studio nalazi se u West Centru u Koprivnici, na 1. katu, u Ulici Domžalska 3.

Usluge dizajna:

– logo dizajn
– vizitke
– memorandum
– pozivnice za svatove
– letci
– brošure / časopisi / knjige
– banner / rollup
– majice
– plakati
– naljepnice / etikete
– oslikavanje vozila
– web dizajn
– cjenici
– ostalo

Radno vrijeme FOX BOX-a je od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

Najnoviju ponudu FOX BOX-a možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici Studiofoxbox te web stranici www.foxbox.hr, tamo im možete slati i upite, a dostupni su i na broj mobitela 098/985 83 42, kao i na e-mail adresi: prodaja@foxbox.hr

Ne propustite: