Glasno i veselo na 13. Smotri pjevačkih zborova umirovljenika županije

Na smotri kojoj je pokrovitelj bila Koprivničko-križevačka županija nastupilo je oko 150 sudionika, a svaki je zbor izveo po četiri pjesme.

Svaki je zbor na smotri otpjevao četiri pjesme // Foto: kckzz

Savez udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica organizirao je 13. po redu Smotru pjevačkih zborova umirovljenika županije. Prije početka same smotre predsjednik Saveza Franjo Zirdum predstavio je sudionike i program smotre.

Foto: kckzz
U smotri je sudjelovalo oko 150 pjevača // Foto: kckzz

– U ovim zlatnim godinama čovjek si treba dati vremena i posvetiti se onim zadovoljstvima i veseljima za koje tijekom radnog vijeka možda nemamo vremena, a upravo to vrijeme je svima važno – rekao je zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ivan Pal te zahvalio Savezu što svake godine marljivo radi na organizaciji smotre.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Vesna Križan svim prisutnima poželjela je puno uspjeha u nastupu, a prisutne je pozdravila i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec.

Na smotri kojoj je pokrovitelj bila Koprivničko-križevačka županija nastupilo je sedam zborova s ukupno oko 150 sudionika. Svaki je zbor izveo po četiri pjesme. Po završetku nastupa pjevača i glazbenih sastava svim sudionicima podijeljene su zahvalnice te je organizirano prigodno druženje.

Ne propustite: