Subota, 4. prosinca 2021.

Gospođa (46) hodala po parkiralištu i uništavala automobile

Materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 46-godišnjakinje je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela Oštećenje tuđe stvari.

Naime, sumnja se da je između 18 i 19. ožujka došla u Ulicu Dunda Maroja u Zagrebu, prišla osobnom automobilu marke Renault zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka te je u pogodnom trenutku odgovarajućim alatom napravila ogrebotinu duž lijeve strane vozila i to u dužini od oko dva metra te se potom dala u bijeg.

Otprilike dva tjedna kasnije, između 2. i 3. travnja, sumnja se da je u Ulici Kozarčeve Tene prišla osobnom automobilu marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjakinje. Potom je, sumnja se, odgovarajućim alatom izrezala oba desna pneumatika vozila, nakon čega se dala u bijeg, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Također, nekoliko dana kasnije, 9. travnja, oko 4.15 sati osumnjičena je ponovo došla u Ulicu Dunda Maroja i prišla istom osobnom automobilu kao i u ožujku. Ovaj put je sumnja se, odgovarajućim je predmetom probušila zadnji lijevi pneumatik te pobjegla s mjesta događaja.

Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 46-godišnjakinje je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije objave