GRADSKA KNJIŽNICA ĐURĐEVAC Otvoren obnovljeni Dječji odjel i predstavljen program ‘Bebe u knjižnici’

Obnovljeni prostor namijenjen je djeci vrtićke i predškolske dobi. Kupljene su nove antialergijske podloge, a već na otvorenju djeca su uživala u igri.

Izvor fotografije: Grad Đurđevac

U đurđevačkoj Gradskoj knjižnici u Noći knjige otvoren je obnovljeni Dječji odjel.

Ideja o obnavljanju dječjeg kutka realizirana je uz pomoć Grada Đurđevca koji je osnivač knjižnice i gradonačelnika Hrvoja Jančija koji je i prisustvovao otvorenju.

Obnovljeni prostor namijenjen je djeci vrtićke i predškolske dobi. Kupljene su nove antialergijske podloge, a već na otvorenju djeca su uživala u igri.

Odjel je opremljen i novim funkcionalnim i didaktičkim igračkama, novim stolovima i stolcima.

Na otvorenju odjela predstavljen je i novi program “Bebe u knjižnici” gdje će roditelji u zajedničkom druženju s mnogobrojnim gostima stručnjacima iz različitih područja – pedagogije, psihologije, logopedije, medicine moći čuti mnoga zanimljiva i stručna predavanja o temama za koja pokažu interes, a predavanja će se odvijati jednom mjesečno.

Prvo predavanje bit će 15. svibnja pod nazivom “Bebe vole papati” kada će predavačice pripremiti i tri recepta iz istoimene knjige i održati predavanje početku dohrane (kada započeti s dohranom, koje namirnice i kojim redoslijedom uvoditi, kada uvoditi alergene namirnice i mlijeka životinjskog podrijetla, koje su najnovije preporuke pedijatara po pitanju prehrane.

Sve novosti oko novog programa možete saznati putem službene stranice Gradske knjižnice i Facebook profila.

Izvor fotografija: Grad Đurđevac

Ne propustite: