GRADSKI BAZENI CERINE Održan turnir u vaterpolu

Organizator turnira je Vaterpolo klub Val iz Zagreba u suradnji s GKP Komunalac s ciljem poticanja na aktivan način života i kretanje za sve generacije.

Foto: Grad Koprivnica

Gradski bazeni Cerine za vikend su bili domaćin 2. Turnira HVAL lige (Hrvatska vaterpolo amaterska liga), turnira koji okuplja predstavnike amaterskih i veteranskih vaterpolo klubova iz Hrvatske.

Na turniru su sudjelovale četiri zagrebačke ekipe Val, Stara Sava, NBC i Nedjeljom u 9, dvije splitske Magla i Stari mornar, USD Libertas iz Dubrovnika, Kolpomorto iz Zadra i Veterani Primorje iz Rijeke, dok su revijalnu utakmicu odigrali koprivničke Pirane i selekcija HVAL-a.

Pozdravnim govorom turnir je svečano otvorio gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je iskazao veliko zadovoljstvo da je Koprivnica još jednom potvrdila da je grad sporta te da sve više građana dolazi na bazene kako bi se bavili nekim vodenim sportom, a među njima i vaterpolom. Uz dobre sportske rezultate, sudionicima je zaželio ugodan boravak i zabavu na Gradskim bazenima Cerine.

Organizator turnira je Vaterpolo klub Val iz Zagreba u suradnji s GKP Komunalac s ciljem poticanja na aktivan način života i kretanje za sve generacije.

Društveno odgovorno poslovanje oduvijek je bilo neizostavni dio poslovne strategije GKP Komunalac pa tako i ovim događajem žele građane usmjeriti na pozitivne navike o zdravom i sportskom načinu življenja te im pružiti aktivno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Do sada je organizirano nekoliko događaja, a u skoroj budućnosti u planu su nove aktivnosti na Gradskim bazenima Cerine.

Ne propustite: