HOROR U SVETOM ĐURĐU Nožem nasrnula na trudnu ženu koja čeka dijete s njezinim bivšim mužem

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ili počinjenja kaznenog djela kojim prijeti

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 47-godišnjakinje zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela prijetnje i pokušaja prisile prema službenoj osobi.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 14. svibnja u Svetom Đurđu, držeći u ruci nož, prišla oštećenici koja je trudna s njezinim bivšim suprugom i rekla joj da će ju ubiti. Okrivljenica je, osnovano se sumnja, i 23. travnja u Svetom Đurđu, s ciljem da spriječi dvojicu policajaca u postupanju zbog dojave da narušava javni red i mir, s odvijačem u ruci više puta zamahnula prema njima kako bi ih ozlijedila no oni su uspjeli svladati njen otpor i spriječiti ju u namjeri”, priopćilo je Državno odvjetništvo.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ili počinjenja kaznenog djela kojim prijeti.

Ne propustite: