HRVAČKI KLUB PODRAVKA Maksim Vilić prvak Hrvatske u uzrastu dječaka početnika

Zabilježio je četiri vrlo uvjerljive pobjede koje su mu donijele naslov prvaka Hrvatske.

Foto: HK Podravka

Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom za mlađe i starije dječake početnike održano je protekle subote u Zagrebu, dvorani SŠD “Peščenica”. Konkurenciju je činio 131 natjecatelj iz 20 klubova, a Podravka se pod vodstvom trenera Saše Šprema predstavila s jednim starijim i jednim mlađim dječakom početnikom.

Maksim Vilić nastupio je u uzrastu mlađih dječaka u kategoriji do 44 kilograma. Zabilježio je četiri vrlo uvjerljive pobjede koje su mu donijele naslov prvaka Hrvatske. Maksim je hrvao i bio bolji od dvojice predstavnika iz Slatine, te hrvača iz Zagreba i Sesvetskog Kraljevca.

Drugi predstavnik Podravke, Martin Petrić nastupio je u uzrasnoj skupini starijih dječaka u kategoriji do 49 kilograma. Imao je dvije borbe i obje je vrlo tijesno izgubio. Od Martina su bili hrvači iz Istarskog borca i Metalca. S dva poraza Martin je na kraju zauzeo šesto mjesto u kategoriji.

Sljedećega vikenda na rasporedu je Prvenstvo Hrvatske za seniorke u hrvanju slobodnim načinom hrvanja, a isto će se održati u Vrbovcu.

Ne propustite: