HRVATSKA UDRUGA LJUBITELJA SKIJANJA Kreće nova ski & snowboard sezona, evo kakav je raspored

Kao i lani, i ove godine organizirat će skijaške izlete po popularnim cijenama prijevoza te 25% jeftinijim ski kartama od redovnih cijena.

Nakon prošle uspješne ski & snowboard sezone s mjestom polaska iz Koprivnice (staro Slavenovo parkiralište u Ulici Ante Starčevića), gdje je više od 130 Koprivničanaca uživalo na sedam izleta na austrijska skijališta, HULJS ekipa kreće u novu skijašku sezonu 2019/2020.

Kao i lani, i ove godine organizirat će skijaške izlete po popularnim cijenama prijevoza te 25% jeftinijim ski kartama od redovnih cijena.

14.12. Katschberg –Jednodnevni
14./15.12. Katschberg/Nassfeld – Dvodnevni
04.01. Bad Kleinkirchheimer – Jednodnevni
25.01. Nassfeld – Jednodnevni
25./26.01. Nassfeld 6. HULJS festival – Dvodnevni
15.02. Flachau – Jednodnevni
07.03. Obertauren ili Slachdming – Jednodnevni

Odlasci na sve objavljene izlete su garantirani i organizirani autobusima najviše klase, a smještaj je osiguran u Villachu u hotelu Holiday Inn Superior 4****.

HULJS – Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja osnovana je u rujnu 2015. godine u Zagrebu.

Osnivanjem udruge želja je bila omogućiti skijanje i snowboardanje svima koji to žele za što je moguće manje novaca uz, naravno, dobru zabavu.

Na većini tih izleta u suradnji s MAH Sport – Ski servis, najam i trgovina ski opremom, uvijek imaju za testiranje potpuno besplatno i 40 pari najnovijih modela VÖLKL skija.

Za organizatore, HULJS je jedna velika obitelj.

Kako kažu, prema članovima imaju odnos kao prema članu obitelji ili ekipe jer za njih članovi nisu samo brojka na papiru.

Povjerenici i voditelji buseva došli su upravo iz članstva gdje su se istaknuli svojom dobrom voljom, radom i ljubavlju prema skijanju te se prihvatili organizacije i rada u HULJS-u.

Upravo oni su tu da svim članovima omoguće bezbrižno uživanje na skijaškim padinama te poslije skijanja uživanje u toplim napitcima i obrocima koji su pripremljeni za sve članove i uključeni su u kotizaciju prijevoza.

Na čelu koprivničke podružnice je Dario Sajko, a sve potrebne informacije možete dobiti na broj mobitela 098 404 137 te na e-mail: dario.skihuljs@gmail.com ili klikom na službenu stranicu udruge https://www.huljs.hr/

Vijesti se redovno ažuriraju i u Facebook grupi HULJS Sjever koja pokriva sjeverozapadnu Hrvatsku s gradovima: Varaždin, Čakovec, Bjelovar, Ludbreg i Koprivnica te je ujedno iz njih nekada moguće i organizirati mjesto polaska.

Ne propustite: