HRVATSKI KUP Podravkašice lako u Belom Manastiru, u četvrtfinalu protiv zagrebačke Lokomotive

Osim što su domaćini napunili školsku dvoranu, u službenom su predstavljanju igračica dodali reflektore u mračnoj dvorani i koprivničke cure pozvali na teren uz puno pohvala za sve uspjehe o ovoj, ali i prošlim sezonama.

Rukometašice Podravke Vegete // Foto: RK Podravka Vegeta

Sjajnu atmosferu pripremio je ŽRK Baranja na utakmici osmine finala Hrvatskog rukometnog kupa u Belom Manastiru.

Osim što su napunili školsku dvoranu, u službenom su predstavljanju igračica dodali reflektore u mračnoj dvorani i koprivničke cure pozvali na teren uz puno pohvala za sve uspjehe o ovoj, ali i prošlim sezonama.

“Bio je to pravi mali rukometni spektakl na gostujućem terenu na koji ćemo se uvijek rado vratiti. Kad vas tako dočekaju u jednom malom mjestašcu od 9000 stanovnika i pozdrave vas ogromnim pljeskom onda postajete svjesniji da je najtrofejniji ženski rukometni klub u Hrvatskoj ipak zakotrljao jednu novu lavinu sportskih uspjeha koji će nastaviti rasti i u narednim sezonama”, ističu iz RK Podravke Vegete.

U samoj utakmici koprivničke rukometašice rezultatom 46:18 deklasirale su domaćeg drugoligaša.

U četvrtfinalu Kokice će igrati protiv zagrebačke Lokomotive na domaćem terenu. Igra se 17. travnja.

ŽRK BARANJA 9 (18)

PODRAVKA VEGETA 24 (46)

N.Š,D. Beli Manastir. Gledatelja 500. Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (Vrpolje). Nadzornik: Bruno Androš iz Osijeka.

PODRAVKA VEGETA: Ećimović (24); Zadravec 10, Turk 3, Holešova 3, Karlovčan 8, Popović 5, Jandrašić 4, Milošević 1, Džono 1, Milosavljević 1, Franušić 1, Chigirinova 2(1) , Ikhneva , Debelić 2, Yezhykava 3(2), Tucaković 1(1).

TRENER: Zlatko Saračević.

ŽRK Baranja: Devčić, Živaković 1, Ileković 1, Ljepojević 1, Nemet 3, Časar, Dolić, Vuković 3, Horvat 3(2), Mikec, Jovanović, Pope 2, Živaković, Bagić, Pavlinić 4(1), Vukas

TRENER: Tomislav Rešicki

Isključenja: ŽRK Baranja 4min. (Horvat, Pavlinić)/Podravka Vegeta 6min.(Popović, Jandrašić, Franušić)

Sedmerci: ŽRK Baranja 3(5)/Podravka Vegeta 4(5)

Ne propustite: