HSS KRIŽEVCI BEZREZERVNO PODRŽAVA PREDSJEDNIKA HSS-a KREŠU BELJAKA ‘Svatko može pogriješiti’

Predsjednik Beljak je reagirao na prikladan način u trenutku kada je shvatio pogrešku. Ispričao se i osudio sve zločine počinjene u totalitarnim sistemima.

Krešo Beljak, predsjednik HSS-a // Foto: Luka Krušec

I dok neke organizacije HSS-a po Hrvatskoj traže ostavku predsjednika stranke Kreše Beljaka zbog njegovog statusa na Twitteru da je Udba ubila premalo hrvatskih emigranata, gradska organizacija HSS-a Križevci je na proširenom odboru, održanom 20. siječnja, većinom glasova (25 za, jedan protiv i jedan suzdržan) donijela odluku o bezrezervnoj podršci predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku.

“Slažemo se s činjenicom kako svatko može pogriješiti, a predsjednik Beljak je reagirao na prikladan način u trenutku kada je shvatio pogrešku. Ispričao se i osudio sve zločine počinjene u totalitarnim sistemima.

Najveći protivnici predsjednika Beljaka u ovome trenutku su bivši i sadašnji dužnosnici koji su isključivo zahvaljujući Hrvatskoj seljačkoj stranci došli na svoje dužnosničke pozicije. Važno je naglasiti kako su to isti oni koji pokušavaju rušiti aktualno vodstvo HSS-a gotovo četiri posljednje godine te i najmanju pogrešku dočekuju s posebnim veseljem kako bi mogli blatiti našu stranku. Obračun putem društvenih mreža i medija nije način na koji bi trebali komunicirati članovi neke organizacije jer to ne šteti samo vodstvu nego ugledu organizacije u cjelini.

U trenutku dolaska Kreše Beljaka na poziciju predsjednika HSS-a naša stranka je bila pred financijskim kolapsom i s nikad nižim rejtingom. Danas smo parlamentarna stranka s četiri saborska zastupnika i sa sređenim financijama. Danas smo pobjednička stranka koja je od prvog dana podržavala kandidata za predsjednika Republike Zorana Milanovića direktno zahvaljujući inicijativi predsjednika Beljaka. Danas smo stranka koja nošena pobjedom ide ususret parlamentarnim izborima”, istaknuli su iz križevačke organizacije HSS-a.

Ne propustite: