HSS-OVCI LUDBREŠKE REGIJE Marković: Predsjednika države treba birati u parlamentu

To su samo neke od promjena koje predlaže naša Nova republika i nudi korjenite promjene ovog našeg društva – istaknuo je predsjednik HSS-a Varaždinske županije i načelnik Općine Mali Bukovec.

HSS-ovci ludbreške regije // Foto: HSS Varaždinska županija

U Vinogradima Ludbreškim u četvrtak je održana godišnja programska skupština HSS-ovih organizacija ludbreške regije pa su se u tamošnjem društvenom domu okupili delegati iz Ludbrega, Svetog Đurđa te Malog i Velikog Bukovca.

Nakon usvojenih izvješća i plana rada za narednu godinu, koja su podnijeli predstavnici navedenih organizacija, prisutnima se obratio i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

– Hrvatska seljačka stranka okosnica je svih političkih stranaka i s lijeve i desne strane političkog spektra. U vama smo uvijek imali pouzdanog i sigurnog partnera kako na lokalnoj, tako i na nacionalnoj razini i vjerujem da će ljudi u narednim parlamentarnim izborima odabrati promjene – izjavio je Bilić.

U ime županijske organizacije prisutnima se obratila zamjenica predsjednika Sanda Golub koja je izrazila zadovoljstvo velikim brojem stranačkih organizacija na terenu kako u Varaždinskoj županiji, tako i u cijeloj državi, a posebno je pohvalila rad ludbreških organizacija.

Podsjetila je pritom da je upravo u tadašnjem ludbreškom kotaru Stjepan Radić osvojio svoj prvi mandat u Saboru.

Za kraj, prisutne je HSS-ovce pozdravio i županijski predsjednik te načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković koji se osvrnuo na parlamentarne izbore koji će se održati ove godine.

– Tek što su završili predsjednički izbori, ulazimo u pripremu kampanje za parlamentarne izbore, a zatim nam slijede oni lokalni. Našem društvu je dovoljno učestalih kampanja i prepiranja koja skreću pažnju s najvažnijih problema stoga je potrebno objediniti izbore, a predsjednika države birati u parlamentu. To su samo neke od promjena koje predlaže naša Nova republika i nudi korjenite promjene ovog našeg društva – zaključio je Marković.

Ne propustite: