HUMANITARNA RENESANSNA MODNA REVIJA Rukometašice Podravke ‘uskočit’ će u damske oprave

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Koprivnice vrhunske sportašice podržat će projekt "Milijun koraka" kojim se prikupljaju sredstva za adaptaciju i opremanje prostora za udrugu Latice.

Koprivničke rukometašice u renesansnom ruhu // Foto: Facebook RK Podravka Vegeta

Iako su navikle na dresove i sportsku odjeću, lijepe rukometašice Podravka Vegete, Dijana Mugoša, Tjaša Stanko, Lamprini Tsakalou, Elena Gjorgjijevska i Maria – Andreea Ianasi, iste će zamijeniti drugačijom odjećom.

Naime, u četvrtak, za otvorenje Renesansnog festivala, odjenut će damske oprave i prošetati koprivničkim renesansnim bedemima. Novopridošle igračice nastavljaju tako tradiciju održavanja modne revije kojom se već nekoliko godina službeno otvara Renesansni festival.

Ovog puta rukometašice će pokazati i svoje veliko srce, jer revija ima i humanitarni karakter. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Koprivnice vrhunske sportašice podržat će projekt “Milijun koraka” kojim se prikupljaju sredstva za adaptaciju i opremanje prostora za udrugu Latice.

U svojim rukama one će ponijeti čarobne štapiće, te u pratnji vila i vilenjaka iz udruge Latice i Društva naša djeca pozvati posjetitelje da donacijama pridonesu stvaranju novog doma za djecu s teškoćama u razvoju.

Humanitarna modna revija počinje u 19.30 sati.

Ne propustite: