I TO PRED MALIM SINČIĆEM Više puta silovao suprugu, tukao i vrijeđao, prijetio da će ju ubiti

Prestrašno....

Ilustracija // Foto: Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 26-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode, nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava i prisile prema službenoj osobi.

“Postoji osnovana sumnja da je 26-godišnjak od svibnja 2015. godine u stanu i kući u okolici Varaždina, u prisutnosti svog sina (2014. godište) omalovažavao, vrijeđao i fizički napadao svoju suprugu te joj prijetio da će ju ubiti, a tijekom 2018. godine u više navrata prisiljavao ju je na spolne odnose protiv njezine volje”, priopćio je DORH.

Također, osnovano se sumnja da 26-godišnjak 6. siječnja nije zaustavio svoje vozilo nakon što su mu policajci dali svjetlosne znakove da se zaustavi, već je nastavio vožnju i vozilom udario u dva zaustavljena policijska vozila te ih oštetio, a jedan policajac je zadobio tjelesne ozljede.

Državno odvjetništvo je odredilo osumnjičeniku mjere opreza udaljenja iz doma, zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja i održavanja veze s određenim osobama zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ilustracija // Foto: Mario Perlok
Ne propustite: