IDU PONOVNO NA IZBORE Vijeće Mjesnog odbora Podolice nije se konstituiralo

U Vijeću Mjesnog odbora Brežanec za predsjednika je izabran Goran Pakasin, a za potpredsjednika Zvonimir Prepelić te su time konstituirana Vijeća Mjesnih odbora Lenišće i Brežanec. Vijeće Mjesnog odbora Podolice nije se konstituiralo budući da ni jedan predloženi kandidat nije dobio dovoljan broj glasova te nije izabran predsjednik Vijeća.

Foto: Grad Koprivnica

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić sazvao je u zakonskom roku ponovljene konstituirajuće sjednice za vijeća mjesnih odbora Podolice, Lenišće i Brežanec.

Ponovljenim konstituirajućim sjednicama do izbora predsjednika predsjedao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Nakon provedenog glasovanja u Vijeću Mjesnog odbora Lenišće za predsjednika je izabran Mladen Fajedtić, a za potpredsjednika Davor Plahinek.

U Vijeću Mjesnog odbora Brežanec za predsjednika je izabran Goran Pakasin, a za potpredsjednika Zvonimir Prepelić te su time konstituirana Vijeća Mjesnih odbora Lenišće i Brežanec.

Vijeće Mjesnog odbora Podolice nije se konstituiralo budući da ni jedan predloženi kandidat nije dobio dovoljan broj glasova te nije izabran predsjednik Vijeća.

Budući da se Vijeće mjesnog odbora Podolice nije konstituiralo na tri sazvane sjednice, prema odredbama Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Koprivnice raspisuju se novi izbori za članove Vijeća Mjesnog odbora Podolice.

Odluka o raspisivanju prijevremenih izbora za članove Vijeća mjesnog odbora Podolice točka je dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća koja će se održati 29. siječnja, a kojom će se utvrditi datum održavanja izbora.

Ne propustite: