IMAMO ULAZNICE ZA VAS Vodimo vas na koncert Halida Bešlića u Koprivnici!

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do petka, 7. prosinca, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Vodimo vas na koncert Halida Bešlića u Koprivnici. Za vas smo osigurali tri ulaznice.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra traje do petka, 7. prosinca, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednike.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Halid Bešlić. Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

_________________________________________________________________________

Halid Bešlić, regionalna zvijezda i kralj sevdaha, 8. prosinca će održati svoj veliki koncert u dvorani Gimnazije «Fran Galović» u Koprivnici. Koncert ove glazbene legende, koji će koprivničku publiku držati na nogama više od dva sata, počinje u 20 sati.

Svojim najvećim hitovima, poput Miljacke, Lavande, Malo je malo dana, Prvi poljubac, Sijede, ali i najnovijom uspješnicom koja trenutno broji više od 7,5 milijuna pregleda na YouTubeu ovaj će glazbenik velikim koncertom u Koprivnici prirediti izvanrednu atmosferu i oduševiti sve posjetitelje sportske dvorane Gimnazije «Fran Galović».

„Koprivnička publika mi je u jako dobrom sjećanju i jedva čekam da se ponovno vidimo i zajedno zapjevamo. Na koncertu će biti svega, od mojih pjesama do pokojeg sevdaha“, rekao nam je sam Halid koji u planu ima snimanje novog albuma.

Prije dugoočekivanog koncerta legendarnog Halida, zabavljat će vas već dobro poznati Tamburaški sastav «Dangube».

Interes za koncert je izuzetno velik pa organizatori preporučuju da što prije nabavite ulaznice kojih je ostalo u ograničenim količinama. Po cijeni od 80 kuna možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Koprivnica: Caffe bar «Stefano», Caffe bar «Stars 2002», Capronca pub, Šareni dućan

Virje: Caffe bar «Lotus»

Đurđevac: Gradska kavana

Ludbreg: Caffe bar «Rondo»

Križevci: Cocktail bar «Calypso»

Ulaznice također možete kupiti u sustavu Eventim.hr i kod Eventim partnera (Petrol, Tisak kiosk).

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/halid-beslic-koprivnica-sportska-dvorana-gimanzije-fran-galovic-1075652/performance.html

Halid Bešlić // Foto: Facebook
Halid Bešlić // Foto: Facebook
Ne propustite: