INOVACIJE Noviteti na Međunarodnom pčelarskom sajmu

Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu privukao je brojne poduzetnike. Na sajmu se predstavilo osam izlagača iz Koprivničko-križevačke županije.

Foto: kckzz.hr

Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu privukao je brojne poduzetnike. Na sajmu se predstavilo osam izlagača iz Koprivničko-križevačke županije. Svoje proizvode od meda i opremu za pčelarstvo prezentirali su u  organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Na sajmu su predstavljene i razne inovacije u pčelarstvu, održano je natjecanje u pripremi medenjaka te je čak osam stručno-edukativnih predavanja kojima su prisustvovali stručnjaci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

U sklopu sajma održana je i  izložba vina i vinogradarske oprema na kojem se predstavilo 150 izlagača iz Hrvatske i osam izlagača iz europskih zemalja. S područja Koprivničko-križevačke županije na izložbi vina predstavilo se devet izlagača.

Sajam je otvorio državni tajnik ministarstva poljoprivrede Tugomir Majdak naglasivši kako Ministarstvo poljoprivrede podupire ovakve specijalizirane manifestacije.

 

Ne propustite: