IZBOR NAJLJEPŠE U HRVATSKOJ Glasajte i vi za poštansku marku s ivanečkim vezom

Izbor se provodi već 21 godinu zaredom, a ovaj se put među 41 izdanjem bira najljepša poštanska marka tiskana 2017. godine. Oni sretniji koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkih listića, koji se nalaze u poštanskim uredima i na mrežnoj stranici, mogu osvojiti i neku od zanimljivih filatelističkih nagrada.

Foto: Hrvatska pošta

Hrvatska pošta i ove godine, od 28. veljače do 30. ožujka, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske. Izbor se provodi već 21 godinu zaredom, a ovaj se put među 41 izdanjem bira najljepša poštanska marka tiskana 2017. godine.

Glasati za najljepšu prošlogodišnju marku svi zainteresirani mogu poštom ili na  internetskim stranicama Hrvatske pošte. Oni sretniji među njima, koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkih listića, koji se nalaze u poštanskim uredima i na mrežnoj stranici, mogu osvojiti i neku od zanimljivih filatelističkih nagrada.

Među 41 izdanjem, nalazi se i marka pod nazivom Hrvatska etnografska baština, Podravina – Koprivnički Ivanec za koju se također može glasati.

[FOTO] FOLKLORNA MANIFESTACIJA Na Ivanečkim kresovima predstavljena poštanska marka s ivanečkim vezom

Svi potencijalni glasači upućuju se da na stranici Hrvatske pošte pogledaju objavljena Pravila nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!“ i tako saznaju sve pojedinosti o nagradnoj igri.

Izvlačenje deset sretnih dobitnika održat će se 6. travnja 2018. godine u prostorijama Hrvatske pošte u Zagrebu.

Hrvatska pošta poziva vas da se i vi uključite u izbor najljepše poštanske marke Republike Hrvatske iz 2017. i tako osvojite nagradu.

Sve poštanske marke izdane 2017. godine mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na internetskoj stranici.

Pravila nagradne igre (pdf) 

Kupon za glasanje (pdf)

Ne propustite: