IZBOR ZA NAJLJEPŠU HRVATSKU SPORTAŠICU Upoznajte atraktivnu Katarinu Rebernjak

"Stvarno nemam velikih očekivanja, očekujem samo dobru zabavu, a što će biti ako slučajno pobijedim, nisam razmišljala", zaključila je ona.

Katarina Rebernjak, predstavnica Zagorja u ovogodišnjem izboru za Miss Sporta Hrvatske // Fotografija preuzeta s portala Zagorje International // Foto: Renato Branđolica

Izbor za Miss sporta Hrvatske održat će se 11. srpnja u zagrebačkom muzeju Mimara, a predstavnica Zagorja je prelijepa Katarina Rebernjak. Ona je 19-godišnjakinja iz Rusnice kod Huma na Sutli.

Izbor se već dulje od desetljeća tradicionalno organizira pod budnim okom glavnog organizatora Damira Mrveca, uz pomoć Tamare Roglić. Podsjetimo, 2015. godine prva pratilja bila je Zabočanka Edita Marenić, a njezinim bi stopama mogla krenuti i Katarina, inače košarkašica u KK Krapina i studentica prve godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, piše Zagorje International.

Izabrana je među 16 finalistica, a otkrila je kako je uopće došlo do njene prijave na casting za najljepšu hrvatsku sportašicu.

“Prijavu mi je ponudio naš poznati fotograf Renato Branđolica, koji me vidio na faksu. Malo sam razmišljala, a onda sam se odlučila prijaviti. Otišla sam potom na fotografiranje za časopis Max, a potkraj svibnja bio je casting, na kojem sam ušla u top 16 cura. Kada sam saznala da sam ušla među finalistice, bila sam naravno sretna i uzbuđena jer bilo je baš puno zgodnih djevojaka “, otkrila je Katarina.

Ističe kako ju je obitelj podržala, roditelji te sestra blizanka Nikolina, kao i nešto starija Marija, a i dečko ne krije ponos.

“I cure u klubu su super, iako je ispočetka znala samo jedna od njih da idem na casting, ali svi su mi podrška”, govori Katarina.

Ističe kako nema velikih očekivanja od natjecanja, a posvetit će se prvenstveno tome da završi fakultet.

“Stvarno nemam velikih očekivanja, očekujem samo dobru zabavu, a što će biti ako slučajno pobijedim, nisam razmišljala”, zaključila je.

Više pročitajte klikom na link.

Fotografije preuzete s portala Zagorje International // Foto: Renato Branđolica

 

Ne propustite: