IZVUKLI SMO DOBITNIKE Evo koga nagrađuje Party shop Koprivnica

U nagradnoj igri Party shop je osigurao tri iznimno vrijedne nagrade, i to poklon bonove u vrijednosti od 250 kuna, 200 kuna i 100 kuna.

Party shop Koprivnica, smješten u prizemlju poslovne zgrade Martinovke u samom središtu grada, proslavio je svoj 1. rođendan.

Tim povodom u suradnji s portalom Klikaj.hr odlučio je nagraditi svoje vjerne kupce, kao i one koji će to tek postati.

U nagradnoj igri Party shop je osigurao tri iznimno vrijedne nagrade, i to poklon bonove u vrijednosti od 250 kuna, 200 kuna i 100 kuna. Dakle, sami birate što želite za svoj nezaboravni party.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Bon od 250 kuna – Mirjana Tepeš

Bon od 200 kuna – Davor Adamić

Bon od 100 kuna – Kristina Skrinjar

Čestitamo dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

 

_________________________________________________________________________

U svom bogatom party asortimanu, među ostalim, Party shop ima balone punjene s helijom, balone u balonima, pakiranje poklona u balone, party rekvizite kao što su led štapovi i led efekti, neonske štapiće i naočale koje svijetle u mraku, UV aktivne šminke i boje za tijelo, UV aktivne perike, čaše, kape, tanjure, svjećice, girlande i natpise za rođendane. Slamčice i rekvizite za djevojačke. Ukrasni baloni za vjenčanja.

U ponudi ima i asortiman za Halloween party, Božić i Novu godinu, od poklona do ukrasa.

U ponudi imaju i mašine za raditi balone od sapunice i sapunicu koja je UV aktivna te male boce helija, ako si ljudi sami doma ili za party žele napuniti balone. Drže i poklone za rođendane. Za male i velike slavljenike.

Možete i naručiti aranžmane od balona za neku prigodu ili kao poklon za rođendan. Isto tako, važno je znati da sve što nemaju na stanju može se naručiti i to dođe u vrlo kratkom vremenu. Ako imate specifične želje, poželjno je to naručiti 10 dana ranije.

Radno vrijeme Party shopa je od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati i subotom od 9 do 14 sati.

Najnoviju ponudu Party shopa možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici, tamo im možete slati i upite, a dostupni su i na broj mobitela 091/260-0398.

Ne propustite: