IZVUKLI SMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na čarobnu Božićnu priču obitelji Salaj!

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagradu su osvojili...

Božićna priča obitelji Salaj // Foto: Davor Kirin

Kako je portal Klikaj.hr nedavno proslavio svoj drugi rođendan, a bliže nam se i blagdani, u nadolazećem razdoblju sa svojim partnerima i sponzorima organiziramo super nagradne igre.

Čitatelje portala Klikaj.hr ovaj put vodimo na čaroliju godine – Božićnu priču obitelji Salaj.

Za vas smo osigurali 4 x 2 ulaznice.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavio se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom ulaznice su osvojili:

Suzana Švagelj Lasić, Đurđica Cvek, Vesna Petričević i Silvijo Hajdinjak

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagradi, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

_________________________________________________________________________

Zamislite preko 4 milijuna svjetlećih lampica poredanih s posebnom pažnjom i redoslijedom u kojem svaka lampica prikazuje sav uloženi trud i priču započetu prije 17 godina.

Blagdanska čarolija godine, 17. po redu, Božićna priča obitelji Salaj, otvorila je svoja vrata 30. studenoga i očaravajuća božićna atmosfera trajat će sve do 13. siječnja. Posjetiti ju možete svakim danom od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane, te u tom posjetu pružiti sebi i svojim najdražima poseban blagdanski ugođaj.

Smijeh i uzbuđenje

Ove godine vas očekuje nevjerojatnih 4 milijuna svjetlećih lampica među kojima svaka lampica prikazuje sav uloženi trud i priču staru 17 godina koju vam može ispričati i sam inicijator i dobri duh Božićne priče, gospodin Zlatko Salaj. I dok vas vilenjaci, sobovi, sovice, pingvin, medo ili glavom i bradom Djed Božićnjak vode kroz puteve, potoke i novu šetnicu koja krije dom raznih svjetlećih instalacija, priča koju ste doživjeli urezat će vam se duboko u sjećanje i podsjetiti vas na važne životne vrijednosti.

U otkrivanju noviteta svakako će pomoći i animatori koji će pridonijeti posebnom veselju najmlađih posjetitelja. Smijeh i uzbuđenje prevladava cijelim imanjem, a za dodatni žamor pobrinu se vatrometi koji osvjetljavaju nebo svaku večer za vrijeme trajanja Božićne priče. Taj isti vatromet će vas pratiti do jedne od najvećih posebnosti ovogodišnje čarolije – posebnog prikaza Isusovog groba – atrakcije koja se ne može opisati riječima.

Neprocjenjiv osjećaj

Kada obilazak završi, a hladnoća prevlada, uvijek možete svratiti u toplinu preuređenog restorana na imanju i izabrati svoje piće za grijanje – kuhano vino ili čaj te tradicionalni zalogaj. Nakon dobre okrijepe, u Advent selu možete pronaći svakakve sitnice za sebe i svoje najdraže – sitnice koje predstavljaju autentičnost, predanost i poseban talent.

Sve to prepoznat ćete u rukotvorinama i raznim proizvodima domaće radinosti koji će vas oduševiti svojim izborom i tom malom poveznicom komunikacije i zbližavanja s ljudima u posebnom božićnom ugođaju. Stoga, budite i vi dio preko 130.000 posjetitelja koji će ove godine posjetiti Božićnu priču obitelji Salaj. Otkrijte neprocjenjiv osjećaj zajedničkog stvaranja posebne čarolije u godini i upoznavanja jedne od najznačajnijih manifestacija u kontinentalnoj Hrvatskoj.

_________________________________________________________________________

Svake godine drugačije i posebnije

Iz godine u godinu imanje Salaj krasi sve više lampica koje se posebno postavljaju za svaku Božićnu priču te posjetiteljima svaki put nude novi doživljaj ove čarolije. Ovogodišnja Božićna priča sve će oduševiti svojom posebnošću i veličinom. Osim što je povećan broj lampica, povećana je i površina imanja koju možete razgledati i diviti se svim tim svjetlećim lampicama koje ga obasjavaju. Božićna priča započela je svečanim otvorenjem 30. studenog stoga se pridružite posjetiteljima koji hrle među prvima vidjeti preko 4 milijuna lampica i događaj o kojem će svi pričati tijekom i nakon posjeta. Družite se uz odličnu ponudu jela i pića, sudjelujte u stvaranju blagdanskog ugođaja i upoznajte se sa svim novitetima. Budite dio čarolije godine.

_________________________________________________________________________

Cijena ulaznice je 40 kuna po osobi, a 35 kuna po osobi za organizirane grupe
(grupe od 30 i više osoba). Djeca do 7 godina u pratnji odraslih imaju besplatan ulaz. Ulaznice ne plaćaju ni osobe s invaliditetom, štićenici, djeca i odrasli s posebnim potrebama.

Imanje je smješteno u Ulici Ante Starčevića 132 u Grabovnici kraj Čazme. U neposrednoj blizini imanja nalazi se parkiralište za 1600 automobila koje se ne naplaćuje.

Ne propustite: