IZVUKLI SMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na sladoled u Slastičarnicu Zagorje

Nagradnu igru proveli smo na Facebook stranici portala Klikaj.hr na koju se javilo iznimno puno naših čitatelja, a slučajnim odabirom odlučeno je da na sladoled u Slastičarnicu Zagorje idu...

Portal Klikaj.hr u suradnji sa Slastičarnicom Zagorje, najboljom slastičarnicom u Koprivnici i šire, vodi vas na sladoled. Ove nedjelje, 21. srpnja, na Svjetski dan sladoleda!

Za vas smo osigurali 5 x 3 kuglice sladoleda po izboru.

Nagradnu igru proveli smo na Facebook stranici portala Klikaj.hr na koju se javilo iznimno puno naših čitatelja, a slučajnim odabirom odlučeno je da na sladoled u Slastičarnicu Zagorje idu:

Kristina Skrinjar, Kristina Šoš Benko, Željko Gregurić, Davorka Požgaj i Petra Kolman

Dobitnici, naglašavamo, nagradu mogu iskoristiti samo ove nedjelje ili, u slučaju spriječenosti, eventualno u ponedjeljak!

Dobitnike molimo da nam se jave čim prije u inbox Facebook stranice portala Klikaj.hr radi dogovora.

_________________________________________________________________________

Slastičarnica Zagorje nalazi se u popularnoj poslovno-stambenoj zgradi Martinovki, u samom središtu Koprivnice. Očekuje vas iznimno ugodan ambijent, pristupačne cijene i ljubazno osoblje. U ponudi ima 30-ak vrsta kolača, 10-ak vrsta torti, 15-ak okusa sladoleda, razne tople napitke, bezalkoholna i alkoholna pića, a posebnost svemu daju i vrhunska vina.

Slastičarnica Zagorje na istom se mjestu u prizemlju zgrade nalazila 20-ak godina, ali novi vlasnici sada stvaraju jednu potpuno novu priču.

Preuređenu slastičarnicu Zagorje otvorili su Damir Kolarić i njegova sestra Branka Kolarić Medved, vlasnici nadaleko poznate koprivničke tvrtke za proizvodnju i prodaju kolača i slastica Slatke delicije.

Radno vrijeme Zagorja u koprivničkoj Generalićevoj ulici 3 od ponedjeljka do subote je od 8 do 22 sata, a nedjeljom od 9 do 22 sata.

Ne propustite: