IZVUKLI SMO DOBITNIKE Evo tko je osvojio festivalsku ulaznicu za RockLive festival na Šoderici!

RockLive u suradnji s portalom Klikaj.hr daruje vam 3 festivalske ulaznice. Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom po jednu ulaznici osvojili su...

Foto: Luka Krušec

Iznimno bogat glazbeni program očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg RockLive festivala. Na jezeru Šoderica od 25. do 27. srpnja nastupaju Vojko V, TBF, Đubrivo, M.O.R.T, Kukus i brojni drugi.

Trap senzacija zagrebački KUKUS, zajedno s jednako zanimljivim Bad Copy otvorit će festival u četvrtak, 25. srpnja, a pridružit će im se i odličan bend Pero Defformero te rock band Mnogi Drugi.

Drugi dan festivala neće biti ni malo manje aktraktivan, u petak, 26. srpnja, uz hitove „Zovi čovika“, „Kako to“ i „Pasta Italiana“ Vojka V, najavljeni su i She Loves Pablo, Fakofbolan, Saučešće, Kurve, Čudnoređe, Trophy Jump, Pepel Puh. 

Zadnjeg dana festivala, u subotu, 27. srpnja na RockLive pozornicu dolazi svima dobro poznati splitski TBF, kao i njihovi sugrađani, legendarni bend Đubrivo, a tu si i grupe M.O.RT., riječki Kraj Programa te Pale Origins, Vrulja i Gemišt.

U prodaji su trenutno festivlaske ulaznice koje vrijede za sva 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 110 kuna.

Direktan link za festivlske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-9-6069

U cijenu ulaznice uključen je i boravak u festivalskom kampu.

Dnevne ulaznice biti će moguće kupiti isključivo na blagajni festivala po cijeni od 80 kuna.

_________________________________________________________________________

NAGRADNJAČA

RockLive u suradnji s portalom Klikaj.hr daruje vam 3 festivalske ulaznice.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom po jednu ulaznici osvojili su:

Mateja Remetović, Vedran Špoljarić i Mihael Miha Golubić

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Ne propustite: