JAKA KONKURENCIJA Ovo su najbolji sportaši Koprivničko-križevačke županije

Priznanje za najuspješniju sportašicu u 2019. godini pripalo je Idi Šimunčić, članici Atletskog kluba Križevci, dok je najuspješniji sportaš bio Ognjen Mergon iz Atletskog kluba Križevci.

Najbolji sportaši Koprivničko-križevačke županije u 2019. godini // Foto: kckzz.hr

U organizaciji županijske Zajednice sportova u četvrtak je u đurđevačkom Hotelu Picok održano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Koprivničko-križevačke županije u 2019. godini.

Priznanja su sportašima i sportskim djelatnicima uručili župan Darko Koren, predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanisalv Lovković, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i tajnik Zajednice sportova Branko Zorko.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2019. godini je Mirjana Šandor iz Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac, a najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina.

Najuspješnijom sportskom ekipom osoba s invaliditetom u muškoj i ženskoj kategoriji u 2019. proglašeni su Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina i ženska ekipa viseće kuglane Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac.

Lana Nogić iz Hrvačkog kluba Podravka proglašena je najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2019. godini, a najuspješniji perspektivni sportaš je Filip Verčević iz Hrvačkog kluba Podravka.

Priznanje za najuspješniju sportašicu u 2019. godini pripalo je Idi Šimunčić, članici Atletskog kluba Križevci, dok je najuspješniji sportaš bio Ognjen Mergon iz Atletskog kluba Križevci.

Muška perspektivna sportska ekipa je juniorska ekipa Streljačkog kluba Križevci 1252, a u kategoriji žena priznanje je pripalo ženskoj mlađekadetskoj ekipi Rukometnog kluba Podravka.

Najuspješnija ženska sportska ekipa u 2019. godini je seniorska ekipa RK Podravke Vegete, dok je najuspješnija muška seniorska ekipa Brzinci Motociklističkog kluba Križevci.

Zlatko Saračević iz RK Podravke Vegete proglašen je najuspješnijim trenerom u 2019. godini, dok je priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika pripalo Ivici Hercigonji.

Priznanja za izuzetna sportska dostignuća u 2019. godini primili su NK Radnik Križevci, Veronika Drljačić iz AK Križevci i Neven Krulić iz AK Križevci.

Ne propustite: