JESENSKI PRVAK, ALI… Nedelišće ostalo bez trenera, Šenji podnio ostavku

Istina je da je malo čudno što odlazim iz kluba koji je prvi na ljestvici, međutim moja vizija i vizija kluba se ne podudaraju - rekao je Šenji.

Krešimir Šenji // Foto: NK Nedelišće
Krešimir Šenji // Foto: NK Nedelišće

Nakon Antona Srše i Želimira Orehovca još jedan četvrtoligaš ostao je bez trenera.

Krešimir Šenji, profesor tjelesno zdravstvene kulture, nositelj trenerske UEFA B licence, podnio je ostavku na mjesto trenera jesenskog prvaka 4. HNL Čakovec- Varaždin, Nedelišća.

U svojoj trenerskoj karijeri do sada je vodio Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca, u dva navrata Veneru iz Svetog Jurja na Bregu i Polet iz Svetog Martina na Muri.

Unatoč tome što su prvi na kraju polusezone kaže da je rastanak bio neminovan.

– Istina je da je malo čudno što odlazim iz kluba koji je prvi na ljestvici, međutim moja vizija i vizija kluba se ne podudaraju. Priznajem da je u nekim periodima kod malo slabijih rezultata bilo malih trzavica, ali to je sastavni dio trenerskog posla. Ja iz kluba odlazim uzdignute glave bez nekih repova i želim Nedelišću, klubu s tradicijom, u sljedećem periodu puno uspjeha. Klub vrvi kvalitetnim igračima i smatram da moj nasljednik, kojemu želim puno sportske sreće, može dovesti Nedelišće do prvog mjesta i na kraju sezone – kazao je sada već bivši trener Šenji.

Ne propustite:

1 komentar

  1. […] – Istina je da je malo čudno što odlazim iz kluba koji je prvi na ljestvici, međutim moja vizija i vizija kluba se ne podudaraju. Priznajem da je u nekim periodima kod malo slabijih rezultata bilo malih trzavica, ali to je sastavni dio trenerskog posla. Ja iz kluba odlazim uzdignute glave bez nekih repova i želim Nedelišću, klubu s tradicijom, u sljedećem periodu puno uspjeha. Klub vrvi kvalitetnim igračima i smatram da moj nasljednik, kojemu želim puno sportske sreće, može dovesti Nedelišće do prvog mjesta i na kraju sezone – kazao je sada već bivši trener Šenji za klikaj.hr. […]