JOŠ SE STIGNETE PRIJAVITI Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku igrat će se na đurđevačkim peskima

Izravan prijenos finala moći ćete pratiti na Sportskoj TV u nedjelju, kada je u 17 sati na redu žensko, a u 18 sati muško finale.

Ilustracija // Fotografiju ustupio: Toni Dabinović

Popularan sport, odbojka na pijesku, igrat će se i na đurđevačkom terenu – peskima. Naime, Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku u Đurđevcu se igra idući vikend, od petka do nedjelje, u organizaciji Hrvatskoj odbojkaškog saveza i partnera.

Đurđevac je nastao na pješčanim obroncima, a do danas se pijesak zadržao na tom području kao jedinstvena prirodna cjelina. Odbojku će upravo na tom terenu zaigrati najbolji regionalni odbojkaški parovi.

U petak su na rasporedu kvalifikacijski mečevi, a u nedjelju finalni mečevi. Izravan prijenos finala moći ćete pratiti na Sportskoj TV u nedjelju, kada je u 17 sati na redu žensko, a u 18 sati muško finale.

Nagradni fond u svakoj konkurenciji je 15.000 kuna, a prijaviti se mogu svi. Parovi koji su se dosad prijavili dolaze iz cijele regije, a Savez poziva i sve domaće ekipe da se okušaju s najboljima.

“Sretni smo što se Prvenstvo nastavlja na originalnom đurđevačkom pijesku. Pozivamo sve da se prijave na turnir, jedinstvena je ovo prilika da se okušaju s najboljima iz regije. Za gledatelje smo pak pripremili zabavu uz brojna iznenađenja i poklone. Izvrsna je ovo prilika za dnevni sportski provod posljednjeg vikenda u kolovozu”, ističe koordinatorica natjecanja Aida Karlo.

Osim odbojke na đurđevačkim peskima, posebna atrakcija za gledatelje bit će i deve koje se uz ostalo mini životinjsko carstvo nalaze u pustinjskom ambijentu odmah pored utvrde Stari grad, povijesne đurđevačke građevine.

S obzirom na to da se ljeto bliži kraju, uživanje u ljetnim aktivnostima nije na odmet. Sponzori prvenstva su HEP kao službeni pokrovitelj, Podravka, Hrvatski telekom, JANAF, Maistra, Autowill, Hrvatska Lutrija i Jana.

Turnir mogu igrati svi, a sve informacije i prijave možete pronaći na službenoj web stranici, klikom na ovaj link.

Ne propustite:

1 komentar