JUBILARNI 15. IZBOR Miss turizma Hrvatske Magdalena Brkić, a Mister Ivan Protić

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami sljedeće godine.

Foto: Nenad Šimunić

U lijepom novootvorenom hotelu i Grand Casinu Admiral u Zagrebu izabrani su 15. po redu Miss i Mister turizma Hrvatske.

Na jubilarnom petnaestom izboru Jaškapack Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. slavili su Magdalena Brkić iz Vinkovaca i Ivan Protić iz Splita.

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Alka Vuica, Bojan Jambrošić i Zdenka Kovačićek.

Deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske nosilo je kolekcije poznatih dizajnera: Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Kljajčik, kupaće kostime Pletix, haljine Royal Bride, Jeordie’s, Mala Gbag, Oktan, Antonio Marconi, Kik, obuću Roberto i Converse, a publiku je oduševio i poseban izlaz te predstavljanje tradicionalnih šestinskih kišobrana Cerovečki uz pjesmu “Vraćam se Zagrebe tebi”.

Svoju lentu novom misteru Ivanu koji je ujedno i novo zaštitno lice Medikola, predao je prošlogodišnji mister Jakov Vranković inače hrvatski rukometni reprezentativac dok je Lara Vukušić okrunila svoju nasljednicu Magdalenu koja pobjedom postaje zaštitno lice za Avon i osvaja beauty editorijal sa ovim prestižnim brandom. Pobjednici među brojnim nagradama dobili i putovanja Select Box.

Uz mnoštvo poznatih lica prezenterice modnih izlaza na izboru bile su i glumica Barbara Vicković te Miss turizma Slovenije Samanta Bartulović. Program su vodili Renata Končić Minea i Boris Kosmač, vlasnik licence za Hrvatsku.

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami sljedeće godine.

Foto: Nenad Šimunić

Izvor: Međimurske novine.

Ne propustite: