Juniori Kalinovca nasrnuli na suca i izazvali prekid utakmice

Da nogomet ima i tamniju stranu, pokazali su to i te kako na nedjeljnoj utakmici igrači Kalinovca u Đelekovcu.

Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Nesvakidašnjem događaju svjedočili su gledatelji u Đelekovcu i to na utakmici juniora Osvita i Kalinovca. Mirno nedjeljno jutro pretvorilo se u nešto što ne želimo gledati na nogometnim terenima, pogotovo ne na utakmicama mlađih kategorija.

Interesantna i borbena utakmica na kraju će se pamtiti po prekidu koji su izazvali igrači Kalinovca, nezadovoljni jednom sudačkom odlukom u 75. minuti susreta.

Gosti su na utakmicu stigli pet minuta prije početka te su susret započeli s desetoricom igrača. Unatoč igraču manje, borili su se kao lavovi te su do te kobne 75. minute imali rezultat 2:2. Tada uspijevaju postići i treći pogodak, a sudac ga poništava zbog navodnog zaleđa, nakon čega na scenu stupaju trener i predstavnik Kalinovca koji ulaze u teren u raspravu sa sucem.

Njima se pridružuje par igrača gostiju koji svojim nasrtanjem i unošenjem sucu u lice primoravaju istog da označi prekid. No, tada su gosti još više poludjeli te krenuli i u fizički obračun. Bilo je tu raznih ružnih scena, koje bolje da ni ne spominjemo, te je gužva potrajala dobrih pet minuta. U sav ovaj metež morala se uključiti i publika koja je nekako uspjela zaustaviti divljanje kalinovačke mladeži. Iako su kasnije iskazali žaljenje zbog svojega čina, to nikako ne može umanjiti strahotu onoga što su pokazali u obračunu sa sucem.

Rezime svega je prijava suca protiv dvojice igrača Kalinovca, kao i protiv trenera gostujuće momčadi. Epilog ovoga meteža saznat ćemo kroz tjedan dana, no sigurni smo da izgrednike čekaju stroge kazne.

Ne propustite: