JURAJ (71) ŽRTVA RAZBOJNIKA ‘Vikali su: daj nam pare, pare tražimo!’

U jednom trenutku ugurali su ga u kupaonicu te ga zaključali, a potom su nastavili s pretraživanjem kuće. Vlasnik kuće uspio je kroz prozor kupaonice izaći na dvorište te je potom o događaju obavijestio policiju.

Juraj Stojko iz Bukovca pokazao je ozljede koje je zadobio prilikom borbe sa zamaskiranim razbojnicima // Foto: Međimurske novine

Juraj Stojko (71) iz Bukovca u Općini Selnica u Međimurju pretrpio je ogroman stres u noći s utorka na srijedu.

Oko 2 sata, u mrklo doba noći, u kuću su mu kroz ulazna vrata provalili zamaskirani razbojnici. Razbili su staklo na ulaznim vratima i s ključem otključali vrata te je tada za djedicu započela agonija, pišu Međimurske novine.

– Probudila me buka. U kuću su mi upala trojica zamaskiranih koji su mi govorili: daj nam pare, pare tražimo – ispričao je nakon nemilog događaja ovaj nesretni 71-godišnjak.

Fizički su nasrnuli na njega te zatražili novac. U jednom trenutku ugurali su ga u kupaonicu te ga zaključali, a potom su nastavili s pretraživanjem kuće. Vlasnik kuće uspio je kroz prozor kupaonice izaći na dvorište te je potom o događaju obavijestio policiju.

Tijekom razbojništva 71-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok počinitelji iz kuće na kraju nisu ništa ukrali jer novca nije imao.

Ne propustite: