KAIROS KUP 2019 Mlade Podravkašice osvojile peto mjesto

S ukupno 6.5 bodova ekipa Podravke dobila je i trofej za Fair-play igru.

Foto: RK Podravka Vegeta

Mlade rukometašice iz Podravkine škole rukometa pod vodstvom trenera Nenada Smiljanca proteklog su vikenda sudjelovale na Kairos Kupu 2019 koji se održao u Trogiru. Na turniru je sudjelovalo ukupno šest ekipa, a u dva dana turnira mlade Podravkašice odigrale su niz utakmica i osvojile ukupno peto mjesto.

Prvog dana turnira Podravka je odigrala utakmicu s domaćinom gdje je rezultat tijesno prevagnuo na stranu Trogira, a utakmica završila 13:12. Nakon toga uslijedila je utakmica s Dalmatinkom koja je bila bolja rezultatom 20:16.

Drugi dan turnira preostala je utakmica za peto mjesto s državnim viceprvakinjama Sesvetama, u kojoj je Podravka pokazala svoje pravo lice, a ova je utakmica proglašena i jednom od najljepših od strane organizatora uz odličan rezultat Podravkinih djevojčica na poluvremenu 11:3 dok je kraj utakmice označen uz sudački zvižduk i rezultat 21:14.

Ta posljednja utakmica je igrom bila baš onakva kakvu trener Nenad Smiljanec očekuje u novoj sezoni, a ovaj jaki pripremni turnir s ekipama koje su ujedno i najbolje plasirane ekipe na ovogodišnjem državnom prvenstvu uvelike je pomogao treneru da dobije stvarnu sliku onoga na čemu će više morati raditi u narednom razdoblju, ali i onih elemenata koji su zasad u njegovoj ekipi dobro posloženi.

S ukupno 6.5 bodova ekipa Podravke dobila je i trofej za Fair-play igru.

“Zahvaljujemo domaćinu na iznimno toplom gostoprimstvu, ljubaznosti i susretljivosti. Curama je bilo jako lijepo te su osim igračkog iskustva i novih prijateljstava koje su stekle mogle uživati u blagodatima sunca i mora za kraj ljeta i početak još jedne vesele školske godine, ali i nove rukometne sezone”, poručio je trener Nenad Smiljanec.

Ne propustite: