KAKAV MULEC Kamenjem gađao policajce pa pogodio dijete u glavu i teško ga ozlijedio

Tereti se i da je kod ilegalnog odlagališta otpada, s drveta skinuo i zadržao za sebe digitalnu kameru montiranu radi nadzora odlagališta vrijednu preko 3000 kuna.

Ilustracija // Foto: Međimurske novine

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 32-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, oštećenja tuđe stvari i krađe.

Tereti se da je 1. siječnja na ulici u Kuršancu bacao kamenje na službeno policijsko vozilo koje se kretalo ulicom, dok je na drugoj strani ulice u neposrednoj blizini stajalo više osoba, pa je s više komada kamenja pogodio i oštetio vozilo, a jedan se kamen odbio od vozila i pogodio 11-godišnje dijete u glavu, koje je pritom zadobilo teške ozljede (krvarenje u prostoru između moždanih ovojnica, potres mozga i prijelom čeone kosti, op.a.).

Tereti se i da je između 2. i 3. studenog 2018. u Pušćinama, kod ilegalnog odlagališta otpada, s drveta skinuo i zadržao za sebe digitalnu kameru montiranu radi nadzora odlagališta vrijednu preko 3000 kuna.

Ne propustite: